Home Вдъхновяващо 19 звезди, които са невероятни хора в реалния живот

19 звезди, които са невероятни хора в реалния живот

от izumitelno
0 коментар 29 преглеждания

Тейлър Суифт


Фондацията на Тейлър „Sunshine“ помага и дава възможност на деца с тежки физически увреждания или с животозастрашаващи заболявания. На снимката е Меган, едно момиче, което споделя, че след срещата със Суифт се е стимулирала да продължава да се бори.

Киану Рийвс


В допълнение към благотворителните си дейности, изглежда че Киану Рийвс се грижи и за своите приближени и поддържащи екипи. След снимките, на продължението на „Матрицата“, той дава 75 милиона долара на звуковите инженери на филма, и също така купува мотоциклети на всички каскадьори.

Джордж Такей

Джордж Такей не е една от тези звезди, които са „твърде добри“ за феновете си. Той се появи два часа по-рано за пресконференция, само за да даде автограф на млад фен, който е твърде болен и не може да присъства на цялото събитие.

Ръсел Бранд

Ръсел Бранд не само подтиква за подпомагане на бедните, той всъщност отделя голяма част от времето си , за да се среща с тях и да ги съветва, как да влязат в правия път. Той е бил засичан да излиза с бездомните хора в Ел Ей, както и е посещавал някой от срещите на Анонимни алкохолици.

Джоан Роулинг

Джоан Роулинг има трогателен опит с болно дете, което впоследствие почива. По този повод Джоан Роулинг решава да го възпомене завинаги в една своя книга за „Хари Потър“. И кръсти главния герой на него.

Ема Уотсън

Много актьори се разстройват, когато обикновените хора им обръщат внимание на публични места. Но Ема Уотсън обръща внимание на обикновените хора. На снимката се вижда, как тя се снима с малко момченце след като го е попитала дали той е истинският Хари Потър, понеже тя познавала доста добре Хърмаяни Грейнджър!

Джони Деп

Деп често използва разпознаваемиq си образ на капитан Джак Спароу, за да посещава болни деца в болниците.

Том Ханкс

Не са много известни личности, които са навити да импровизират в глупави фотосесии. Но Том Ханкс е.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Леброн Джеймс

Обзалагаме се, че дори Майкъл Джордан никога за никой не би купил чифт кецове „Джордан“. За щастие Леброн Джеймс не е като Джордан. Той вижда пред един магазин момче в неравностойно положение, гледащо втренчено към новия модел кецове „Джордан“. И какво си мислите, че е направил? Леброн е влязъл в магазина купил е два чифта от модела, и ги е подарил на момчето.

Мерилин Менсън

Дори и Менсън има слабо място. Мерилин е имал възможността да прекара един цял ден със свой фен преди да почине. Заедно с него, който е бил болен от рак, Менсън прекарал деня в играене на видео игри, свирене на китара и четене на комикси.

Тупак Шакур

По време на среща с умиращ свой фен, Тупак обещава, че ще кръсти нещо свое, близко и значимо на него. След смъртта на момчето, издателската компания на Тупак Шакур е била наречена „Мечтата на Джошуа.“

Мила Кунис

Известните личности са затрупвани постоянно от покани за най-различни събития. Но Мила Кунис не ги подминава, на снимката може да се види, че тя присъства на бала на Морските пехотинци в компанията на сержант Скот Мур.

Дейв Шапел

Дейв не се задоволява само с раздаване на автографи. Той се движи със своите фенове. Веднъж той е поканил част от публиката на свое шоу да играят баскетбол заедно на следващия следобед.

Джон Бон Джоуви

Джон иска да се постарае да намали, колкото се може, глада на улицата, но той е фен на максимата „Който не работи, не трябва да яде.“ В неговата верига ресторанти всеки, които не може да си позволи вечеря, може да се храни, ако след това си измие чиниите.

Дейв Грол

Фронтмена на Foo Fighters и бивш барабанистът на Nirvana направил специален подарък на австралийски миньори попаднали в капан. Те са поискали един Ipod, така че той им изпратил един с гласово съобщение, в което ги кани на бъдещия си концерт!

Даниел Радклиф

Даниел Радклиф е поредната знаменитост, която отделя време, за да опознае феновете си. Той е бил забелязван да седи по 45 минути раздавайки автографи и снимайки се с феновете.

Джон Сина

Суперзвездата-кечист е направил истинско чудо със своята фондация „Make-A-Wish“. Той е успял да изпълни над 400 желания.

Том Круз

Том е бил свидетел на ужасяващ инцидент, и е направил всичко по силите си, за да успее да помогне на жертвата. Том Круз, също така е платил сметка от 7000 долара в болницата, след като разбрал, че лицето не е здравно осигурено.

Нели

Рап легендата – Нели основава „4Sho4Kids“ и „Jes US 4 Jackie“. Той също допринася за още много благотворителни организации, както и за „Световната здравна организация“, която обединява силата на медиите, известни личности и загрижени граждани в борбата срещу глада.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар