Home Забавно Героите на „Игра на тронове“ изиграни от други актьори

Героите на „Игра на тронове“ изиграни от други актьори

от Динго
0 коментар 23 преглеждания

„Игра на тронове“ е един от най-успешните сериали в последното десетилетие, гледан и обичан от милиони зрители по целия свят. Но какво щеше да се получи ако любимите ни герои бяха изиграни от други актьори?

Триша Хелфър в ролята на Церсей Ланистър

Триша, която е позната с ролята си в „Бойна звезда: Галактика“ разкри, че се е явявала на прослушване за ролята на Церсей Ланистър.

Доминик Уест като Кралят отвъд Вала

Доминик Уест е отхвърлил възможността да изиграе Манс Райдър, защото не е искал да изоставя семейството си за дълго време.

Марк Стронг в ролята на Станис Баратеон

Стронг не е дал официално изявление защо е отказал ролята, но много хората вярват, че е заради „Ниско Зимно Слънце“. Сериал, който бива прекратен след само един сезон.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Тамзин Мерчант като Денерис Таргариен

През август 2009 г. Тамзин Мерчант получава ролята на Денерис и дори заснема оригиналния пилотен епизод. По-късно обаче отказва да играе майката на драконите.

Изи Майкл-Смол като Санса Старк

Британската актриса Изи Майкл-Смол почти си е била осигурила ролята на Санса Старк, но, в крайна сметка, продуцентите от HBO се спират на Софи Търнър.

Брайън Кокс

Шотландският актьор Брайън Кокс отказва да участва в „Игра на тронове“, защото в началото те не били готови да му платят достатъчно пари. По-късно в интервю казва „Сега те имат повече пари. А аз бях глупав, много глупав, защото сега съм напълно пристрастен“.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар