Home Любопитно Как изглеждат днес героите от сериала „Двама мъже и половина“

Как изглеждат днес героите от сериала „Двама мъже и половина“

от izumitelno
0 коментар 104 преглеждания

През 2003 година Чък Лори и Лий Арънсън ни запознаха с нетрадиционното семейство Харпър в сериала – Двама мъже и половина.

Сериала базиран на отношенията между композитора-женкар Чарли и неговия брат Алън, който след развода с жена си се премества да живее при брат си. Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях създават доста весели ситуации. Действието се разнообразява и от сина на Алън – Джейк, който е чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя.

На 7 март 2011 г. Шийн е уволнен от шоуто, заради обидните си коментари по адрес на Чък Лори. От девети сезон Ащън Къчър замества Чарли Шийн. Първият епизод на новия сезон е излъчен в Щатите на 19 септември 2011 година и е гледан от 28.74 милиона американци, в сравнение с първия епизод на миналия сезон, който е гледан от 14.6 милиона американци.

Рейтингът на първия епизод от новия сезон е най-големият в историята на сериала. Дотогава най-гледан е бил епизод от втория сезон от 16 май 2005 година, който е събрал 24 милиона души.На 13 март 2014 г. CBS официално подновява сериала за 12 сезон и в последствие е обявено, че той ще е последен. Той започва на 30 октомври 2014 г. и приключва на 19 февруари 2015 г. с 60-минутен финал.

Чарли Шийн – Чарли Харпър

Търговски обучения - myjobistosell.com

Джон Крайър – Алън Харпър

Ангъс Т. Джоунс – Джейк Харпър

Кончата Феръл – Бърта

Мерин Хинкъл – Джудит Харпър

Холанд Тейлър – Евелин Харпър

Ащън Къчър – Уолдън Шмид

Източник: Wikipedia

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар