Home Кино Преди и сега: Актьори от любимите комедии в детството ни

Преди и сега: Актьори от любимите комедии в детството ни

от Динго
0 коментар 41 преглеждания

Колкото по-зрели ставаме, толкова в по-изтънчени кинолюбители се превръщаме. Такива, които ценят интелигентния хумор и добре развитите сюжетни линии. Но понякога искаме да се върнем малко назад във времето и отново да се насладим на онези глуповати тийнейджърски комедии.

Ако вие станало носталгично, ние от Изумително ще ви покажем какво е станало с актьорите, които ни разсмиваха в юношеските ни години.

1. „Евротрип“ (2004)

За сега „Евротрип“ си остава единственият успех в кариерата на Скот Меклоуик. Последният филм беше „Дяволски“ (Demonic) през 2015, който обаче не бе приет добре, нито от публиката, нито от критиците.


След усеха на „Евротрип“, Мишел Трактенбърг успя да впечатли публиката с представянето си в култувата тийнейджърска драма „Клюкарката“ (Gossip Girl). А сега продължава да участва в различни филми и сериали.

2. „Горещо маце“ (2002)

Въпреки че „Горещо маце“ нямаше особено голям успех, тази комедия от началото на 21-ви век се превърна в култова. Все още много младата Рейчъл МакАдамс едва ли си е представяла, че съвсем скоро ще бъде на върха в шоубизнеса. След участието си в „Горещо маце“ тя стана една от най-скъпоплатените актриси в Холивуд.


Анна Фарис продължава да се снима в различни продукции, но повечето са нискобюджетни комедии. 40-годишната актриси определено има проблеми в получаването на по-сериозни роли, след като дълго време влизаше в ролята на „глуповато, но красиво момиче“. Нещо, което в момента бива пречка за нея.

Роб Шнайдер е комедиен актьор, а комедиите в Холивуд рядко имат голям бюджет. Заедно с приятеля си Адам Сандлър, Роб продължава да участва редовно в филмови продукции, които обаче рядко генерират много голям интерес.

3. „Страшен филм“ (2000)

Най-успешните филми за Марлон Уаянс – „Реквием за една мечта“, „Безсмислен“ и „Не прави бъркотии!“ са заснети преди 20 години. В днешно време 45-годишният актьор продължава да се появява на екрана и да озвучава анимации, но пикът в кариерата му вече е отминал.

Последното участие на Шанън Елизабет, което заслужава да се спомене е в „Американски пай: Отново заедно“, който се появи през 2012. Понастоящем Елизабет е професионален покер играч.

4. „Ван Уилдър“ (2001)

40-годишният Райън Рейнолдс е един от най-скъпоплатените актьор в Холивуд. Той продължава да радва публиката със запомнящи се роли и с изпълнените си с хумор туитове.

В днешно време Даниел Косгров участва основно в сапунени опери. 46-годишният актьор дори беше номиниран за награда Еми за Най-добра поддържаща мъжка роля в драматична серия.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Тара Рийд участва в много тийнейджърски комедии, но сега ѝ е доста трудно да промени курса и да се насочи към по-сериозни роли.

4. „Американски пай“ (1999)

Първият филм „Американски пай“ определено може да бъде определен като култов. Но само някои актьори, които участваха в поредицата, успяха да постигнат успех с други проекти. Джейсън Бигс е участвал в 107 филма, но публиката все още си го спомня като Джим.

Шон Уилям Скот свърши изключителна работа, озвучавайки опосум в няколко от филмите „Ледена епоха“.

Алисън Ханигън успя да избегне възможността да се превърна в заложница на ролята си на Мишел в „Американски пай“. Талантливата актриса участва в няколко култови телевизионни сериали като „Бъфи, убийцата на вампири“ и „Как се запознах с майка ви“.

Юджийн Леви не е само актьор, сценарист и режисьор, а също така продуцент оператор. 70-годишният канадец участва и във втората част на „Деца на килограм“, а последният му проект бе озвучаването на Чарли в „Търсенето на Дори“.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар