Home Загадки Документ на ЦРУ твърди „Руски войници са били ВКАМЕНЕНИ” след извънземна атака

Документ на ЦРУ твърди „Руски войници са били ВКАМЕНЕНИ” след извънземна атака

от izumitelno
0 коментар 283 преглеждания

Според един разсекретен доклад на ЦРУ, взвод от руски войници – които успели да свалят НЛО – бил ВКАМЕНЕН от оцелелите извънземни. Разсекретеният доклад е достъпен на сайта на ЦРУ.

Да, това не е откъс от научнофантастичен филм на Джеймс Камерън. Въпреки че Джеймс може да се позамисли.

Според документи, предоставени от ЦРУ, руски войници свалили Неидентифициран летящ обект. След като сваленият летателен апарат се приземил, пътниците му – от извънземен произход – се противопоставили на военните, в резултат на което човешките войници били вкаменени.

Разсекретеният комплект документи разказва как 22 руски войници били „убити” само от ПЕТ извънземни същества, след като войниците свалили летателния апарат на извънземните.

Разсекретените документи, които вече са със свободен достъп на сайта на ЦРУ, всъщност са превод от украински вестник, който писал за инцидента.

Репортажът на вестника, съставен от досие на КГБ от 250 страници върху предполагаемата атака на НЛО, включва изображения и свидетелски показания, според Дейли Експрес.

Твърди се, че НЛО-то се е появило по време обучение на военна единица в Сибир. Извънземният кораб бил свален с ракета земя-въздух.

Документ на ЦРУ твърди „Руски войници са били ВКАМЕНЕНИ” след извънземна атака

Разсекретеният доклад твърди, че: „Пет хуманоида с големи глави и големи черни очи излязоха”.

Вярва се, че двама войника са оцелели в атаката.

Колкото и странно да звучи, докладът твърди, че след като НЛО-то било свалено, пет „извънземни същества” се появили от падналото НЛО. Съществата се появили в нещо, което е описано като масивна топка от светлина, която накрая избухнала, превръщайки 23 руски войници в камък.

Разсекретеният документ твърди:

„След това докладът на КГБ казва, че останките на „вкаменените войници” били пренесени до тайна изследователска институция близо до Москва”.

„Специалистите предполагат, че източник на енергия, все още неизвестен на земляните, мигновено е променил структурата на живите организми на войниците, превръщайки ги в субстанция, чиято молекулярна структура не е по-различна от тази на варовика”.

В края на доклада агентът на ЦРУ пише: „Ако досието на КГБ отговаря на реалността, това е изключително плашещ случай”.

„Извънземните притежават такива оръжия и технологии, които надхвърлят всичките ни предположения”.

И въпреки че има много предупредителни сигнали около доклада, една от най-големите мистерии е защо ЦРУ са запазили превод на репортажа на украинския вестник в доклада.

Сякаш документът – макар и достъпен на сайта на ЦРУ – най-напред се е появил в разсекретените досиета на КГБ.

Интересно, един човек на име Филип Шнайдер, който работил като инженер по взривовете по договор с правителството на САЩ, с високо ниво на достъп до секретна информация, твърди че през 1979 г., когато работел в изграждането на тайна подземна база в Ню Мексико, станал свидетел на ужасяваща битка между извънземни и човеци, която завършила с 60 мъртви войника и безброй подземни извънземни, борещи се за живота си.

Източник: Последен век

Може да харесате още

Оставете коментар