Home Любопитно Формата на носа разкрива скрити черти от вашия характер

Формата на носа разкрива скрити черти от вашия характер

от izumitelno
0 коментар 26,5K преглеждания

За да определите характеристиките на човек, можете да използвате задълбочен анализ на външния му вид и психичните механизми. Всъщност, концепцията за личността е сложна и представлява набор от фактори, които е трудно да се разгледат наведнъж. Поведението, мислите, както и физиономията на всеки човек му придават цялата особеност.

 

Формата на носа разкрива скрити черти от вашия характер

1. Дълъг нос

Хората с дълги носове обикновено са много умни. Имат критично мислене и знаят как да анализират всяка ситуация, преди да направят заключения. Те могат да бъдат интровертни, да сдържат чувствата и мислите си. Подозрителни, трудно се доверяват на другите, предпочитат да крият емоциите си. Те изграждат броня, за да се предпазят от осъждане.

 

 

 

2. Къс нос

Хората с къси носове са много чувствителни и са склонни да изпитват силни емоции. Обикновено избягват директни въпроси и проявяват известна слабост, но са невероятно лоялни, което ги прави идеални приятели и партньори. Мили и щедри, те показват безпрецедентна преданост към близките си. Те винаги са там, за да ги изслушат и подкрепят.

3. Тънък и висок нос

Трудно се фокусират върху една задача, така че не успяват да постигнат целите си. Наистина им е трудно да следват плановете си, защото постоянно се разсейват от дреболии. Освен това, те са изключително арогантни. В отношенията си с други хора те често са твърде горди, за да разкрият своите емоции или слабости. Никога не се вслушват в съветите на другите и вярват, че знаят истината, която не бива да се поставя под съмнение.

 

4. Крив нос

Хората с криви носове са амбициозни и горди. Те знаят как да си поставят цели и да работят за постигането им. Упорити са и не понасят противоречия. Не обичат да правят компромиси. Въпреки че природата им често създава трудности в отношенията с другите, те все пак успяват да водят спокоен живот, ако се научат да бъдат дипломатични.

5. Прав нос

Хората с прави носове са проницателни и смели. Те се фокусират върху постигането на най-дълбоките стремежи, без да се съмняват в силата си. Освен това, те непрекъснато напредват, за да успеят във всички области на живота си. Тези хора са справедливи и лоялни, имат хармонични и стабилни отношения. Те са източник на мотивация за другите.

 

6. Тънък нос

Хората с тънки носове са най-арогантните от всички. Наистина гордостта им понякога води до проблеми, но в повечето случаи им помага за постигане на целите. Освен това, тези хора се стремят към успех и признание. Те също така са много искрени и не се колебаят да кажат това, което мислят, дори ако това може да нарани другия.

Формата на носа ще ви помогне да опознаете повече себе си и своите близки.

 

 

източник: bukvarche.com

 

Може да харесате още

Оставете коментар