Home Любопитно Хората, които имат отрицателен резус фактор са доста специални

Хората, които имат отрицателен резус фактор са доста специални

от izumitelno
3 коментара 25,6K преглеждания

Какво е резус-фактор повечето от нас едва ли са се замисляли. Резус-фактор е протеин върху клетъчната мембрана на червените кръвни клетки.

Известният американски изследовател на паранормални явления Бред Стайгър е забелязал една интересна особеност: хората, чиято кръв е с отрицателен резус – фактор, не са съвсем обикновени …

Хората, които имат отрицателен резус фактор са доста специални

По-конкретно, той предполага, че тези хора са или от особена генетична линия “Хомо сапиенс”, или са потомци на извънземни.

Всичко е в това, че според законите на генетиката, ние можем да наследим само тези свойства, които са притежавани от нашите предци, ако разбира се не става въпрос за мутация

Това означава, че ако човекът и маймуната са произлезли от един прародител, кръвта им трябва да е съвместима. Въпреки това, всички примати са с положителен резус-фактор… Това се отнася за абсолютно всички!

От къде тогава у някои хора се е появил отрицателен резус-фактор? Получава се така, че тези хора може би са потомци на някакъв друг прародител. Може би извънземен?

Отбелязва се още, че най-висок процент носители на отрицателен резус-фактор – около 30%, е сред испанските баски (произходът на които, между другото – все още е загадка), израелските евреи с източен произход, самаряните и етиопските черни евреи.

В същото време при другите народи броят на хората – носители на отрицателен резус-фактор едва достига 1%.

Повечето медиуми, лечители и хора с необикновени умствени способности също имат отрицателен резус-фактор.

Както знаем, съществуват само 4 кръвни групи. Всички те се различават по състав и по-точно – по наличието на различни протеини в кръвните клетки, които се борят с бактериите в тялото. При повечето хора има такива протеини и те са Rh положителен.

Защо у някои хора тези протеини липсват – е загадка! Учените смятат, че първите хора на Земята с отрицателен резус-фактор са се появили още преди 35 000 години. Как? Никой не знае. Но най-популярната теория е единствено за извънземния произход на ДНК на тези хора.

Ето някои общи характеристики на хората с отрицателен резус-фактор:

Те имат по-висок коефициент на интелигентност, отколкото “положителните” хора.

Те обикновено имат по-ниска телесна температура, отколкото останалите хора.

Психически и емоционално, тези хора са много по-стабилни.

Те често имат червена коса.

Те са много чувствителни към топлината и не обичат студа.

Най-често те са със сини, зелени или светло-кафяви очи.

Друг любопитен феномен при тези хора е свързани с бременността.

Известно е, че клонирането на хора с отрицателен резус-фактор е невъзможно.

Освен това, ако бременната майка има отрицателен резус-фактор, имунната система на тялото й ще атакува плода, възприемайки го като чуждо тяло. Ето защо на тези жени лекарите препоръчват да вземат специални лекарства по време на бременността, които потискат имунната им система.

Но защо тялото им атакува собствените им деца, т.е. защо ги възприема като “чужди”? Тази загадка все още не е получила отговор, но тя определено работи в полза на теорията за “извънземния” произход на тези хора.

Между другото, археолозите са открили огромен брой древни текстове и произведения на изкуството, които описват странни същества, посещавали планетата. Така че, помислете сами за себе си …

А вие какво мислите, това възможно ли е? Може ли тази теория да се окаже вярна? Разкажете ни в коментарите!

Източник: Отбаба

Може да харесате още

3 коментара

Рени 20.11.2019 - 10:29

И аз съм с отрицателен резус фактор. Първата ми бременност беше приета за чужда и направих спонтанен аборт. Не знам дали съм извънземна, но определено съм по-различна от заобикалящите ме хора 🙂 Имам много различни разбирания относно живота.

Стаси 21.11.2019 - 02:32

Майка ми е с отрицателен резус фактор и определено е много различна от останалите. Тя наистина е много емоционално стабилна. Приемам статията на 100 процента за вярна. Най-странното беше, когато преди една седмица рисувах извънземно на фона на една борова гора, тя като видя картината изпадна в тежка депресия за един ден, за първи път я видях такава и то забележете, като видя нарисувано извънземно, така че адмирирам статията. Тези хора притежават една необикновена сила, определено за тях живота е толкова ясен и прост и имат много точно и кратко мнение, дори по спорни за науката въпроси! Благодаря за статията!

Юлия Стамболиева 26.11.2019 - 19:25

Аз съм 0(-). Частта за поттискане на имунната система по време на бременност не е вярна – износила съм 2 бебета, безпроблемно с резус фактор порожителен (кръвната група на бащата). Единствено след раждане на „положително“ бебе се поставя инжекция антидот, еднократно след раждане , за да не се развияят антитела. Да не плашим бъдещи майки.

Оставете коментар