Home Любопитно Как сами да си приготвим жива вода вкъщи

Как сами да си приготвим жива вода вкъщи

от izumitelno
0 коментар 2,K преглеждания

Има няколко метода, по които можете да си направите жива вода вкъщи, тъй като тя не може да бъде купена нито от аптека, нито от най-скъпия магазин на света. Според учени тази вода лекува, съживява и подмладява организма.

Как сами да си приготвим жива вода вкъщи
pixabay.com

Първият метод е на Малахов. Напълвате съд с вода и го слагате в камерата на хладилника за 4-5 часа. Изваждате го и ще видите, че по стените и по повърхността се е образувал лед.

Той е вреден, тъй като е съставен от молекули на тежка вода. Водата от съда се пресипва в друг съд, а ледът се изхвърля. Водата отново се слага в камерата, докато 2/3 от нея замръзне. Този път се изхвърля водата, а ледът, останал в съда се оставя да се размрази на стайна температура и се пие. Това всъщност е живата вода.

Как сами да си приготвим жива вода вкъщи
pixabay.com

По метода на Вадим Зеланд се прави почти същото, но първо водата се преварява на котлон и бързо се охлажда в студена вана. Към тази вода се прибавят 5-7 камъчета черен силициев двуокис, който може да се купи от аптеката. Така водата престоява два дни, покрита с марля. После тя внимателно се прелива в друг съд, като внимавате да не отлеете от долния 2-3-сантиметров слой, в който са се утаили вредните съставки.
След това се действа както при първия метод на Малахов.

Ако имате и магнитна фуния и прелейте тази вода през нея, ще укрепите още повече структурата й. Получава се вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи. Позната е като жива вода, която изчиства организма, а при по-дълга употреба лекува от редица заболявания. Трябва да знаете, че когато си приготвите такава жива вода, трябва да я изпиете за 7 часа, защото след това тя губи вълшебните си качества.

инфо: http://infoobzor.net

Може да харесате още

Оставете коментар