Home Загадки Кланът Ротшилд изчезва заради кръвно проклятие

Кланът Ротшилд изчезва заради кръвно проклятие

от izumitelno
0 коментар 38,8K преглеждания

Фамилия Ротшилд изчезва заради кръвно проклятие. Една от най-известните в цял свят фамилии малко по малко остава без наследници, а клоновете на рода в Италия и Франкфурт са вече напълно заличени. Причината за това е повече от прозаична – кръвосмешение, навлякло на рода проклятие, разказват изследователи на историята на Ротшилд.

Дори и без проклятието обаче, заради женитбите между кръвни роднини от фамилията, в поколенията се е натрупала дегенерация. Заради което голяма част от мъжете се раждат инвалиди. Вследствие на проклятието пък повечето от наследниците на Ротшилд се оказват от женски пол, което спира продължаването на фамилията.

 

Кланът Ротшилд изчезва заради кръвно проклятие
Майер Амшел Ротшилд и синовете му: Натан, Соломон, Джеймс, Карл и Амшел

Малко известен факт е, че страната ни също има връзка с популярната фамилия. Българката Веселина Георгиева е била омъжена за Едмон де Ротшилд в средата на изминалия век. Бракът им обаче не бил щастлив и двамата се развеждат. Дори и след раздялата си с българката обаче, Ротшилд си остава смъртен враг на страната ни и до сетния си час  таи явна ненавист към България.

На смъртния си одър богаташът дори проклина България да спре да съществува като държава. „Нека през 2030 година да няма нито такава страна България, нито останали живи българи“, с последни сили изрекъл озлобеният Едмон през лятото на 1997 година, малко преди смъртта си.

Въобще, за самочувствието на фамилията и навика им да гледат надменно на всички останали, се носят легенди.

Натан, синът на основателя на династията Ротшилд, заявил, че в света съществуват само две нации – евреите и всички останали. От 1810 година насам фамилията се занимава единствено с парични услуги.

инфо: chudesa.net

Може да харесате още