Home Любопитно Любопитни разкрития от 1998 г. за Путин и бившата му жена

Любопитни разкрития от 1998 г. за Путин и бившата му жена

от izumitelno
0 коментар 333 преглеждания

Людмила Путина се оплакала, че съпругът й нарушил обещание, което й бил дал, пише blitz.bg

Известно е, че през 1983 г. Владимир Путин се жени за Людмила Александровна, бивша стюардеса, с която се запознава в Санкт Петербург. Имат две дъщери – Мария е родена през 1985 г. и Катерина на следващата година.

 

Любопитни разкрития от 1998 г. за Путин и бившата му жена
Снимка: blitz.bg

Семейството живее в Източна Германия, а момичетата посещават немско училище в Москва, когато Путин е назначен за министър-председател през 1999 г.

Международните медии така и не публикуват техни снимки или семеен портрет.

През 2008 г. се появява публикация, че руският президент се е развел с Людмила и вече е сгоден за 31-годишната руска гимнастичка и носителка на златен олимпийски медал – Алина Кабаева.

 

Любопитни разкрития от 1998 г. за Путин и бившата му жена
Уикипедия

Говори се, че той има деца от нея, но всеки опит на медиите да разберат повече за това завършват безславно. Ясно е, че Путин добре контролира всичко, което се публикува в страната му, а също така е добър в изкривяването на реални факти.
Путин и съпругата му Людмила официално се разделят през 2013 г.

„Нашият брак приключи поради факта, че почти не се виждаме. Владимир е напълно потопен в работата си. Децата ни пораснаха, живеят живота си, а аз много не обичам публичността“, казва Людмила през 2013 г.

Твърди се, че бившата първа руска дама се омъжва през 2015 г. за Артур Очеретни, 21-години по-млад от нея руски бизнесмен. Двойката притежава дворец близо до луксозния френски курорт Биариц, който струва около седем милиона евро. Имотът е купен само няколко месеца след развода на Владимир и Людмила, а собственик на вилата е Очеретин.
Людмила се срещна с Путин чрез общ приятел и много скоро след сватбата им се раждат двете дъщери. По това време Путин работи като агент на КГБ и започва да се издига по-високо в кариерата. Въпреки това Людмила се чувства все по-неудобно в кожата си.

Близка приятелка на бившите съпрузи Ирена Пиетс описва началото на брака им в книгата си „Крехки приятелства“. А именно, както тя заявява, Путин по това време нарушава обещанието си към своята жена да стои далеч от света на шпионажа, когато през 1998 г. приема длъжността ръководител на разузнавателната агенция на Руската федерация – ФСБ, пише „Труд„.

Според Ирена, Людмила й се оплаква по телефона, след като Путин приема поста.

„Ужасно е“, казва тя тогава. „Отново няма да можем да общуваме нормално. Тази ужасна изолация… Вече не можем да пътуваме, където искаме, вече не можем да казваме каквото искаме. А тъкмо започнах да живея нормално“, оплаква се Людмила тогава.

В книгата се посочва още, че бившата г-жа Путин на шега описва съпруга си като вампирТой от своя страна казва, че „всеки, който успее да търпи тази жена в продължение на три седмици, е герой и заслужава паметник“, се казва още в книгата.

 

източник: blitz.bg

Може да харесате още

Оставете коментар