Home Загадки Майкъл Нютън поставя основните принципи за прераждането – ето ги

Майкъл Нютън поставя основните принципи за прераждането – ето ги

от izumitelno
0 коментар 872 преглеждания

Майкъл Нютън е човекът, който изследва прераждането на душата с работата си

Майкъл Нютън от години се занимава с изследване на прераждането на душата на човек. Според автора на множество книги за тази материя, душите на починалите се срещат със старейшините на Вселената в т.нар. „Седалище на съвета“, което представлява огромно помещение от типа на ротондата, в което душата влиза от дъното на коридора и застава в центъра. Водачът й застава зад нея, най-често вляво, а старейшините стоят срещу тях, разположени на дълга, извита маса.

И макар самата душа да не се поддава на измервания, Майкъл Нютън успява да дефинира безсмъртната й същност. И поставя основните принципи за прераждането й. Ето ги и тях.

 

Майкъл Нютън поставя основните принципи за прераждането – ето ги

1. Душата на всеки един починал играе съществена роля в избора на следващото тяло, което ще обитава в следващия цикъл от прераждането си. Тя се вселява в тялото още докато то е в утробата на майката, някъде между четвъртия и петия месец от бременността.

2. Всяка душа е безсмъртна по своя характер, а когато се съчетае с мозъка на личността, тя придобива емоционалния му темперамент и егото на тялото. Тези колаборации са уникални по рода си и точно затова е невъзможно една и съща личност да съществува в различни прераждания. Съществува само душата, не и характера.

3. Паметта на душата е блокирана при прераждането й, но въпреки това нейните мисловни модели влияят на подсъзнателно ниво на действията на човека.

4. Душите минават през безброй прераждания като по този начин се борят с кармичните си проблеми, които носят от изминалите си животи.

5. По време на всяко прераждане душата има възможност да напредва и да придобива мъдрост, като се усъвършенства от допуснатите грешки. Животът й не е предопределен, тя и човекът могат сами да подредят съдбата си, тъй като решенията зависят изцяло от свободната им воля.

 

инфо: chudesa.net

Може да харесате още

Оставете коментар