Home Любопитно Мистично оръжие: Нацистката камбана, която превъзмогвала времето и пространството

Мистично оръжие: Нацистката камбана, която превъзмогвала времето и пространството

от izumitelno
0 коментар 1,6K преглеждания

В книгата си от 2000-та г. „Истината за Wunderwaffe“ авторът Игор Витковски твърди, че е разшифрирал документ от нацисткия офицер Якоб Щоренберг относно тайно нацистко оръжие. Според Витковски документът му бил предаден от анонимен източник от полското военно разузнаване. Позволено му било да го преведе, но не и да прави копия.

Документът се отнасял до „Die Glocke“ , известна също като Нацистката камбана. Камбаната била базирана във военна база наречена „Der Riese“, която се нахождала близо до чешко-полската граница. Камбаната била висока около 5 метра и широка около три.

 

Мистично оръжие: Нацистката камбана, която превъзмогвала времето и пространството

Намирала се под земята, под каменна кръгла структура наречена „Хенге“, която все още е там. По камбаната имало древни символи и най-различни йероглифи. Два противоположни цилиндъра в самата камбана съдържали субстанция наречена „Херум 525“, а камбаната използвала и антигравитационна технология. Когато я тествали под земята, тя била завързана и прикована към „Хенге“ за да не излети.

 

Мистично оръжие: Нацистката камбана, която превъзмогвала времето и пространството

Твърди се, че при включване по вътрешната и огледалообразна страна можели да се видят сцени и събития от миналото. Според най-запалените конспиративни теоретици камбаната превъзмогвала времето и пространството и така нацистите можели да пътуват във времето.

Камбаната не е намерена, но през 1965-та в Пенсилвания, САЩ се случва инцидент, който отваря поле за конспиративните теории. Според очевидци огромен предмет приличащ на камбана се разбил в една гора. Местни твърдят, че по него имало йероглифи и неразбираеми знаци.

 

инфо: http://svetovnizagadki.com/

Може да харесате още

Оставете коментар