Home Кино Невероятни кина на открито

Невероятни кина на открито

от izumitelno
0 коментар 44 преглеждания

Един филм може да е много въздийстващ, но голямо значение има и мястото, където го гледате – дали на дивана вкъщи, дали в голяма и удобна кино зала или на открито.

Галерията на „Бизнесинсайдър” представя няколко невероятни места, където да се радвате едновременно на атмосфера, гледки, преживявания и качествено кино. Те включват сауна, частен плаж, или пък автокино с ретро кабриолет.
Вижте къде по света можете да се насладите на такова преживяване:
1. Кино в гореща сауна
 
Невероятни кина на открито
Може да му се насладите в Hot Tub Cinema, а обекти има в Лондон, Бристол, Бирмингам и Манчестър във Великобритания, в Ню Йорк в САЩ и на Ибиза. Може да запазите една вана за до 7 души, която върви и със собствен сервитьор.
2. Кино на открито във Виена
 
Невероятни кина на открито
То е част от инициативата Open Air на Karlsplatz в австрийската столица през юни и юли.
3. Кино на открито в Болоня
 
Невероятни кина на открито
Също през лятото, Cinema Ritrovato излъчва 400 филма, сред които редки архивни ленти и вечни класики сред величествената атмосфера на Piazza Maggiore в Болоня, Италия.
4. Плаващо кино
 
Невероятни кина на открито
Това е плаваща сцена, която се мести из Лондон и цяла Великобритания. Най-често може да го видите в източен Лондон, до Queen Mary University of  London.
5. Кино на скалите
 
Невероятни кина на открито
Film on the Rocks се провежда през лятото в Морисън, Колорадо, САЩ, и включва 9 прожекции на класики и любими филми на публиката. Всеки филм е предшестван от концерт на живо и изпълнения на комедийни актьори сред скалите на Red Rocks Amphitheater.
6. Ретро автокино
 
Невероятни кина на открито
Това е Sci-Fi Dine-In Theater Restaurant, в Walt Disney World във Флорида, САЩ. Показва стари научно-популярни филми, а докато гледате, сте настанени в ретро автомобил.
7. Соларно кино
 
Невероятни кина на открито
Sol Cinema е пътуващо соларно кино в Южен Уелс. Кабинката събира до 8 души и представя кратки филми – от 60 секунди до 10 минути.
8. Панорамно кино в Косово
 
Невероятни кина на открито
DokuFest е международен фестивал за документални и кратки филми, който се провежда в Призрен, Косово, през август. Фестивалът е домакин и на Kino Kalaja cinema, което предоставя възможността освен за наслада от интересна лента, също и за невероятна панорамна гледка към града.
9. Кино в архипелаг
 
Невероятни кина на открито
Archipelago Cinema е част от фестивала Film on Rocks Yao Noi и се е провеждал на остров Kudu в Тайланд. След фестивала платформата е предоставена на града Yao Noi и се ползва за кино прожекции.
10. Кино на частен плаж в Ибиса
 
Невероятни кина на открито
Може да се настаните удобно на барбарон и да изпиете чаша вино, докато гледате кино на частния плаж на Amante Beach Club на Ибиза. Прожекциите са от май до октомври.

Може да харесате още

Оставете коментар