Откриха „извънземен” пръстен в гробницата на Тутанкамон

Въпреки факта, че гробницата на Тутанкамон е открита от археолозите през 1922 г., и до днес те откриват там необичайни неща. Наскоро сред погребалните неща на фараона археолозите откриха мистериозен пръстен, който изобразява странно хуманоидно същество., пише Esoreiter.ru

Според учените пръстенът изобразява бога Птах от древноегипетската митология. Едно нещо не е ясно – защо той е много подобен на хуманоид? „Извънзембият“ не стои върху нещо, а буквално се извисява заедно с предметите около него. Учените смятат, че това е знак за наличието на извънземна технология.

Пръстенът показва много различни обекти, целта на които все още не е ясна на учените. Пръстенът на Тутанкамон датира от 600 г. пр. н.е. Според вярванията на египтяните Птах е съществувал преди 5-15 хиляди години. Това поставя въпроса – кой всъщност е изобразен на него ?

Някои изследователи предполагат, че египтяните биха могли да поддържат контакт с представители на извънземни цивилизации, което често се казва от уфолозите. Да се ​​надяваме, че рано или късно учените ще разгадаят тайната на този артефакт.

Автор: Елена Фотева

Източник: Виа Понтика

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − 3 =