Home Загадки Откриха „извънземен” пръстен в гробницата на Тутанкамон

Откриха „извънземен” пръстен в гробницата на Тутанкамон

от izumitelno
0 коментар 185 преглеждания

Въпреки факта, че гробницата на Тутанкамон е открита от археолозите през 1922 г., и до днес те откриват там необичайни неща. Наскоро сред погребалните неща на фараона археолозите откриха мистериозен пръстен, който изобразява странно хуманоидно същество., пише Esoreiter.ru

Откриха „извънземен” пръстен в гробницата на Тутанкамон

Според учените пръстенът изобразява бога Птах от древноегипетската митология. Едно нещо не е ясно – защо той е много подобен на хуманоид? „Извънзембият“ не стои върху нещо, а буквално се извисява заедно с предметите около него. Учените смятат, че това е знак за наличието на извънземна технология.

Откриха „извънземен” пръстен в гробницата на Тутанкамон

Пръстенът показва много различни обекти, целта на които все още не е ясна на учените. Пръстенът на Тутанкамон датира от 600 г. пр. н.е. Според вярванията на египтяните Птах е съществувал преди 5-15 хиляди години. Това поставя въпроса – кой всъщност е изобразен на него ?

Някои изследователи предполагат, че египтяните биха могли да поддържат контакт с представители на извънземни цивилизации, което често се казва от уфолозите. Да се ​​надяваме, че рано или късно учените ще разгадаят тайната на този артефакт.

Автор: Елена Фотева

Източник: Виа Понтика

Може да харесате още

Оставете коментар