Home Изкуство Последните снимки на звездите преди смъртта им – I част

Последните снимки на звездите преди смъртта им – I част

от izumitelno
0 коментар 190 преглеждания

Пол Уокър


Актьорът е сниман как седи в спортния си автомобил Порше на 30 ноември 2013 година, часове преди да се убие. Само няколко минути по-късно, зад волана сяда приятелят му Роджър Родас, който по-късно губи контрол над автомобила и удря колата в стълб край пътя. Двамата загинаха в катастрофата.

Стив Джобс

На последната си снимка основателя на компанията „Apple“ излиза от колата с помощта на своя приятел, пред дома си в Калифорния на 26 август 2011 година. Той почина на 5 октомври същата година, когато загуби битката с рака.

Патрик Суейзи


Последната известна снимка на Патрик Суейзи, преди той да почине от рак.

Елвис Пресли


Това е последната известна снимка на Елвис, заснета от папараци, докато се наслаждава на последната си вечер навън. Той е починал по-късно същата нощ от инфаркт, предизвикана от комбинация от четиринадесет лекарства.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Боб Марли


В тази последна снимка, Марли тежи само 35 килограма. Той се бори с рядка форма на рак на кожата в продължение на четири години.

Мерилин Монро


Тази снимка е направена само няколко дни преди смъртта й. Мерилин позира щастливо с приятеля си, пианиста Бъди Греко. Няколко дни по-късно тя е открита мъртва.

Фреди Меркюри


Фронтмена на Queen вече изглежда немощен на тази снимка, направена през пролетта на 1991 г. Той почива през ноември същата година от пневмония и усложнения, предизвикани от СПИН.

Ейми Уайнхаус


Тази снимка на Ейми Уайнхаус е заснета от папараци пред дома на певицата в Лондон седмица преди смъртта й през юли 2011 г. Тя бе намерена мъртъва в апартамента си. В кръвта на певицата няма следи от наркотици, а от алкохол.

Робин Уилямс


Това е последната известна снимка на легендарния комик Робин Уилямс, заснета по време на изложба на която той присъства няколко дни, преди да се обеси. Той бе диагностициран с болестта на Паркинсон и е претърпявал множество депресии в продължение на години.

Джими Хендрикс


Това е последната известна снимка на Джими Хендрикс. Тя е заснета от приятелката му само няколко часа преди той да умре.

Тупак Шакур


Тази снимка на Тупак е заснета през нощта, в която той е бил смъртоносно прострелян.

Джон Ленън


На снимката Джон Ленън подписва копие от албума си за Марк Дейвид Чапман, който шест часа по-късно прострелва смъртоносно Ленън.

Стив Ъруин


Това е последната известна снимка на „Ловецът на крокодили“ часове преди да се гмурне в Големия бариерен риф.

Източник: stars.topix.com

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар