Home Загадки Странните случки около близначките Полак и мъртвите им сестри

Странните случки около близначките Полак и мъртвите им сестри

от izumitelno
0 коментар 807 преглеждания

Когато говорим за странни съвпадения, не можем да не споменем за странните събития, съпътстващи живота на близначките Полак.

Двете момичета се раждат през 1958 г, една година след като двете по-големи дъщери в семейството, Джоана (11 г.) и Джаки (6 г.), загиват в автомобилна катастрофа. Едната близначка се ражда с белези по тялото на места, на които е имала белези едната от загиналите ѝ сестри. Двете момичета непрекъснато искали от родителите си да им дадат една или друга играчка, за чието съществуване малките момичета нямало откъде да знаят. Това били играчки на мъртвите им сестри, старателно прибрани на тавана, далече от хорските очи.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Бързи и ипотечни кредити - creditpernik.com

Учудване предизвиквал и фактът, че близначките искали родителите им да ги водят на места, които били любими на мъртвите им сестри. Близначките нямало как да знаят за тях, тъй като никога не били ходили преди там.

Уважаван психолог, д-р Иън Стивънсън, дълго проучвал случая и достигнал до извода, че близначките вероятно са преродените загинали сестри. Разбира се, трудно е да се приеме подобно абсурдно твърдение, но не бил намерен друг логичен вариант за обяснението на всички странни съвпадения,  които се случвали в живота им.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар