Home Любопитно Тези исторически личности се споминали, докато правят секс

Тези исторически личности се споминали, докато правят секс

от izumitelno
0 коментар 33,7K преглеждания

Преди няколко века италианците разпространявали един мит от уста на уста, който звучал повече като шега: Йоан почина, защото Сатаната го прасна по главата.

Ставало дума за римския папа Йоан XII, за когото се носели легенди, че е починал в нощ на страстни ласки. Той обаче далеч не е единствената историческа личност, за която се говори, че е починал при секс.

И други, известни в миналото лица, са намерили смъртта си между чаршафите.

Папа Йоан XII

2

Според съвременниците на този папа той далеч не е бил толкова благочестив, колкото се изисквало от неговия висок пост. Говори се, че превърнал Латеранския дворец и бордей и поддържал интимни връзки с вдовицата Рене, вдовицата Анна, прислужницата си Стефанета и дори собствената си племенница. Умира от инфаркт след една страстна вечер със Стефанета.

Атила

атила

Вождът на хуните е бил известен и със своя сексуален апетит. Дълго време отказвал да си намери съпруга и да се задоми, а непрекъснато сменял жените в леглото си. Това продължавало, докато не срещнал Илдико. При първата им брачна нощ обаче от носа му започнало да тече кръв. Течението не спряло и довело до смъртта му. Според някои източници обаче Илдико е отровила съпруга си.

Папа Павел II

3

Папа Павел II също е нарушил обета си за безбрачие и според слуховете е поддържал дългогодишна връзка с по-млад мъж. Той умира на 1471 година от сърдечен пристъп, когато е само на 54 година. Тогава се говорело, че бил открит в обятията на по-младия си любовник, а във Ватикана с насмешка се говорело, че папата бил обичан до смърт.

Френският президент Феликс Фор

4

Официалните исторически документи твърдят, че президента Фор е починал при мозъчен кръвоизлив, публична тайна е било, че държавният глава се споминал, докато неговата млада приятелка Маргьорит Стенел му доставяла орални ласки. Имало съмнение, че тя го е отровила и е била изправена пред съда, но по-късно оправдана.

Вицепрезидентът на САЩ Нелсън Рокфелер

5

Въпреки че приближените на вицепрезидента се опитали да прикрият начина, по който си е отишъл от този свят, не успели да запазят тайната му и дори в смъртния му акт било посочено, че при сексуален акт. Издало го посмъртния приапизъм, или състояние на постоянна ерекция. Сърцето на Нелсън Рокфелер не издържало, докато бил в леглото със своята секретарка Меган Маршак.

инфо: sanovnik.bg / АНТОНИЯ Р.

Може да харесате още

Оставете коментар