Home Изкуство Времето за рисуване определя качеството на творбата

Времето за рисуване определя качеството на творбата

от izumitelno
0 коментар 18 преглеждания

Опитните артисти знаят, че добрите резултати отнемат часове работа. Колкото и малка подробност да е нужно да бъде добавена, пак ще отнеме много време за да се получи всичко “както е на снимката”.

Резултатът зависи от усилието: след 1-2 минути работа ще имате скица, след 5 минути – добавят се цветове и сенки, които не са лоши, но обикновено посредствени. След още 10 минути – и пред вас стои великолепна рисунка, устни с блясък, цветни отблясъци, всеки детайл е видим.

Художничката Флорджи работи като илюстратор в Холандия, а в свободното си време дава уроци за начинаещи в своя Инстаграм. Работи основно с таблет и писалка Wacom и често използва Photoshop за творбите си. В нейните илюстрации, тя ясно показва как усилията, отделяни за всеки детайл от рисунката оказват влияние върху резултата – и как всичко това се сглобява в нещо изумително.

В основата на повечето и творби стоят следните стъпки – начертаване на фигурите, добавяне на основните цветове, доусъвършенстване на формата и добавяне на светлосенки, финални щрихи и детайли.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Art with Flo (@floortjesart) на

Източник: designyoutrust.com

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар