Home Вдъхновяващо 20-годишен индиец прави невероятни снимки на насекоми с телефона

20-годишен индиец прави невероятни снимки на насекоми с телефона

от izumitelno
0 коментар 33 преглеждания

Саси Кумар е фотограф от Индия, който прави невероятни макро снимки на насекоми с помощта на смартфон. Правенето на снимки с телефон с подвижен макро обектив е по-трудно от използването на обикновен фотоапарат. Тъй като стабилизацията е важна, отнема много време за настройка на оборудването и заснемане на много кадри, докато изображението стане ясно.

Рядко се замисляме колко пълен с живот и красота е заобикалящият свят, тъй като по-голямата част от него е едва доловим за човешкото око. 20-годишният любител фотограф Саси Кумар от Индия се занимава с макро фотография на насекоми. Най-забележителното е, че вместо професионален фотоапарат, той използва смартфон.

„Фотографията е дълбочина на чувствата, а не дълбочина на контраста“, смята Кумар.

Саси, студент в Инженерния факултет, се занимава с фотография в свободното си време. Той обяснява колко важни са търпението, страстта и отдадеността на фотографа, особено що се отнася до макро фотографията.

Всеки ден работата му става все по-добра, той научава все повече и повече за макро фотографията.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Трудността се състои във факта, че трябва да монтира обектив на смартфона. Вятър, специфично движение или звукът често развалят снимките.

Според него насекомите са „красиви същества“, които „увеличават красотата на природата“.

„Никога не спирайте да се учите. Всеки нов кадър може да даде изключителен резултат. Учете се от грешките на минали снимки, слушайте както положителни, така и отрицателни мнения, вземете под внимание съветите “, казва Кумар.

„Снимките не са само за лайкове, те могат да разкажат невероятна история.“

За макро фотография той използва няколко обектива и два смартфона: OnePlus 6t и Redmi Note 3.

 

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар