Home Любопитно 26 индийски зодии показват много повече за нас

26 индийски зодии показват много повече за нас

от izumitelno
0 коментар 289 преглеждания

Древна Индия – необятна, чудата и пълна с мистерии, едно място, на което любовта е била издигана в култ – за нея живееш, за нея умираш. Според индийците тогава е имало не 12, а цели 26 зодиакални знака, които обхващат пъстротата на характерите ни така, както 12-те не успяват. Всеки индиец в древността е бил покровителстван от дадено животно като било много важно да се уточни дали е мъжко или женско, а това няма нищо общо с вашия пол, а със силата, с която сте покровителствани.

26 индийски зодии показват много повече за нас

13 април-26 април
ЖРЕБЕЦ
Това са активни хора, обичат движението, промените и винаги имат нови идеи. Бездействието ги разочарова. Те са много независими и затова е трудно да се подчиняват на любовния си партньор. Държат да контролират ситуацията. Това са силни характери и винаги правят първата стъпка в любовта. Често чувствата са доминиращи над разума. Успешна връзка ще имат с Кобила, Мъжка Змия, Женска Змия, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

27 април-10 май
СЛОН
Това са хора на стабилността. Те имат нужда от дълготрайна и сигурна връзка, поставена на здрава основа и не обичат изненадите. Това са силно чувствени и страстни натури. В любовта са всеотдайни и правят всичко, за да угодят на капризите на партньора си. Те имат славата на отлични любовници, но са верни и държат на дадената дума. Обичат да бъдат похвалени, за да знаят, че са високо ценени. Успешна връзка ще имат със Слоница, Овца, Овен, Мъжка Змия, Женска Змия, Бивол, Биволица, Женска Маймуна, Мъжка Маймуна.

11 май – 24 май
ОВЦА
Това са разнолики хора. В обществото и работата си са дейни и много активни, ръководители и страстни оратори. В дома си са тихи, спокойни, лениви и дори мудни. Може да проявят активност за постигане на кариера, но активност в интимните дела не проявяват. Очакват да бъдат ухажвани, но се правят на недостъпни. Искат да бъдат гонени и убеждавани, така са сигурни, че има още жар. Не обичат да се обвързват, искат свобода. Успешна връзка ще имат с Овен, Слон, Слоница, Бик, Бивол, Биволица, Крава.

25 май-7 юни
МЪЖКА ЗМИЯ
Това са хора, които обожават лукса, скъпото, блясъка. Ако искате да ги впечатлите, заложете на скъпите подаръци. Ако нямате възможност винаги да поддържате много висок стандарт на живот, те ще ви зарежат и ще ви забравят много бързо. Не могат да бъдат верни, но ако се влюбят истински, тогава е завинаги. Много обичат флиртовете и забавленията, всяко ново нещо е предизвикателство и ги прави непостоянни. Успешна връзка ще имат с Женска Змия, Жребец, Кобила, Слон, Слоница.

8 юни-20 юни
ЖЕНСКА ЗМИЯ
Те са хора, които търсят сигурност и стабилност, но и сходство в интелекта, да имат еднакви интереси и стремежи. Страхуват се от обвързване, за да не бъдат наранени. В любовта търсят повече приятел и партньор, отколкото страстен любовник. Страхуват се да разкрият чувствата си и изглеждат отчуждени. Всяка слабост ги плаши. Веднъж открили своята подходяща половинка, не поглеждат встрани. Успешна връзка ще имат с Мъжка Змия, Жребец, Кобила, Слон, Слоница.

 

21 юни-4 юли
КУЧКА
Това са страстни и всеотдайни хора. Чувствата ги водят и не мислят много. Затова много често се набъркват в странни любовни триъгълници и без да влагат лоши мисли, разделят двойки. Живеят повече във фантазиите си, в свой съвършен и прекрасен свят. Смятат, че ако са усетили тръпка към някого, трябва да я изживеят, без значение кого ще наранят, стига те да са доволни. За тях няма ограничения в любовта. Успешна връзка имат с Куче, Кучка.

5 юли-18 юли
КОТКА
Тези хора изчакват и преценяват. Никога не правят първата крачка, колкото и силни чувства да изпитват към някого. Те са пресметливи и разумни. Трезво преценяват всяко действие и свое решение. Дори да са заобиколени с много хора, които проявят интерес, те няма да вземат необмислено решение. Обичат свободата и мразят да ги командват. Ще изчакат да получат повече предложения, преди да вземат окончателно решение. Успешна връзка имат с Котарак, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

19 юли-1 август
ОВЕН
Това е много стеснителен човек. Потаен, срамежлив, притеснен. Харесва такива хора като себе си. Разкрепостените му се струват вулгарни. Това са и много взискателни хора. Те имат претенции към партньора си и дълго избират. Рядко споделят или показват чувствата си, очакват другият да го усети, но без да дават сигнали за това. Мразят изневярата и никога не я прощават. Успешна връзка имат с Овца, Бик, Крава, Бивол, Биволица, Слон, Слоница.

2 август-15 август
КОТАРАК
Това чаровни и обаятелни хора, затова успяват да получат това, което искат. Те се нуждаят от много и постоянно ухажване, от непрекъснати комплименти – както за външността и страстта им, така и за интелекта им. Те са верни в любовта, но и изискват вярност от партньора си. Страхуват се от сериозно обвързване, защото не искат да бъдат измамени и разочаровани. Искат да правят това, което им харесва. Успешна връзка имат с Котка, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

 

16 август-29 август
ЗАЕК
Те търсят дълго време подходящ партньор, защото имат много претенции. Искат уважение и възхищение. Трябва да получават похвали за страстта в леглото и за успехите в службата. Обожават добрата храна и охолния живот. Влагат страст както в любовта си, така и в забавленията. Прибързани и нетърпеливи, мразят откази и изчакване. Искат да получат всичко сега и веднага, но не винаги премислят добре желанията си. Успешна връзка имат със Заек, Зайка.

30 август-12 септември
ЗАЙКА
Те търсят трайна и стабилна връзка, мразят изненадите и катаклизмите. Искат партньор, който заедно с тях да създаде идеалното семейство. Отдават живота си на децата. Те са страстни и всеотдайни в любовта, но никога не изневеряват. Веднъж взето решение, то е постоянно. Неочакваните и непредвидени неща ги изнервят и разочароват. Обичат всичко да върви по техния план и не допускат някой друг да се намеси, дори и със съвет. Успешна връзка имат със Зайка, Заек.

13 септември-25 септември
БИК
Това са непостоянни хора, чийто интерес винаги трябва да бъде провокиран. Те обичат да гонят, да завоюват, да бъдат предизвикани. Обърнете им гръб, и те ще тръгнат след вас. Освен любовната игра, те обожават семейството и се стремят да създадат уютен дом с приятна обстановка. Не обичат разногласията и искат всички да се съобразяват с тях. Децата са най-важното нещо в живота им. Успешна връзка имат с Крава, Овца, Овен, Сърна, Елен.

26 септември-9 октомври
БИВОЛИЦА
Склонни са към многобройни и краткотрайни връзки, защото търсят под­ходящия партньор. Много са проницателни и бързо разбират какъв е човекът до тях. Когато веднъж срещнат човек, който може да им даде търсената сигурност. Страхуват се да не бъдат изоставени. Много страстни и чувствени, те се раздават напълно в любовта. Дават всичко на партньора си, но искат и свобода. Трудно се опитомяват. Успешна връзка с Бивол, Слон, Слоница, Овца, Овен, Бик, Крава.

10 октомври-22 октомври
ТИГРИЦА
Това са страстни и чувствени хора, магнетични и обаятелни. Те привличат към себе си всички останали, но са и много резервирани. Никога не се разкриват напълно. Предпочитат кариерата пред дома. Нуждаят се от човек, който да поеме грижите за дом и семейство. Те да бъдат свободни птици, да градят кариера, а у дома да ги чака обожание и безгрижие. Искат другият да ги цени, но не и да ги критикува. Успешна връзка имат с Тигър, Тигрица.

23 октомври-5 ноември
БИВОЛ
Това са хора, които дълго търсят своя партньор, защото са много взискателни. Те обичат да глезят хората около себе си, да обгрижват половинките си, да се отдават в една връзка, без да очакват нещо в замяна. Те са солидни, сигурни и сериозни хора. Страстни в любовта, те никога не го показват пред странични хора. Техни тайни си остават в тяхната спалня. Можете да им се доверите за всичко и те никога няма да ви измамят. Успешна връзка с Биволица, Слон, Слоница, Овца, Овен, Бик, Крава.

6 ноември-18 ноември
ТИГЪР
Ненаситни господари както в любовта, така и в кариерата си. Те са способни да се раздадат, но ако не получат в замяна това, което очакват, те се отказват и търсят друго. Те са непостоянни, докато не открият истинската любов. Търсят човек, който ще им бъде верен, но и да е интелектуално подходящ, да се споделят еднакви възгледи. Способни са да нервничат и капризничат, когато не получат това, което искат. Успешна връзка с Тигрица, Тигър.

19 ноември-1 декември
СЪРНА
Те са романтични и влюбчиви хора. Веднъж влюбени, те са способни да забравят за всичко друго и да занемарят кариерата си. Живеят за мига, наслаждават се на удоволствието и не мислят за утре. Докато търсят идеалния партньор, те може да имат много и краткотрайни връзки, защото все от нещо не са доволни. Те обичат забавленията и мразят трудностите и неприятностите. Склонни са да се откажат, вместо да се борят за някого. Успешна връзка имат с Елен, Бик, Крава, Кон, Кобила, Котка, Котарак.

2 декември-14 декември
ЕЛЕН
Това са властни хора, със силни чувства. Те са господари и не търпят чуждото чуждо мнение. В любовта искат да бъдат едновластни собственици. Остра и огромна ревност води мислите им. Изискват пълна отдаденост и вярност. Търсят интелектуално сходство с партньора си. Никога не показват колко силно обичат, от страх да не изглеждат слаби и уязвими. Трябва им човек, който да ги обожава и разбира. Успешна връзка имат със Сърна, Заек, Зайка, Котка, Котарак.

15 декември-30 декември
МЪЖКА МАЙМУНА
Това са сдържани и непроницаеми хора, които никога няма да покажат истинските си чувства. От друга страна, в душата им бушува буря от силни чувства. Те искат мислите им да бъдат разбрани без да споделят нищо. Мълчаливи и отчуждени, те пазят много внимателно чувствителното си сърце. Веднъж наранени, те не прощават и не забравят. Обичат спокойствието и усамотението, само насаме със себе си могат да се отпуснат истински. Успешна връзка имат с Женска Маймуна, Котка, Котарак, Слон, Слоница.

31 декември-16 януари
КУЧЕ
Те са нежни,“ изискани и чувствителни хора. Много хора може да ги сметнат за превзети, но те така чувстват нещата. Искат винаги всичко да е идеално и красиво. Все пак, те не търпят чуждо мнение. Тяхната мярка за красиво и добро е единствено вярната. Всеки трябва да се съобразява с тях. Не обичат противоречията. Искат да чуват единствено и само похвали, но пък и винаги ги заслужават. Търсят съвършената си половинка. Успешна връзка имат с Кучка, Куче.

17 януари-2 февруари
ЖЕНСКА МАЙМУНА
Това са капризни и красиви хора, които винаги искат внимание и трябва да са на преден план. Мразят някой да ги засенчва. Търсят партньор, който да ги подкрепя, но да остава встрани. Все пак, те не могат да живеят сами, защото са безпомощни и имат нужда от опора, от помощ, от съвети. В любовта търсят повече изгода, отколкото страстни и истински чувства. Търсят изгодата за себе си и успяват да я намерят. Успешна връзка имат с Мъжка Маймуна, Котка, Котарак, Слон, Слоница.

3 февруари-18 февруари
ЛЪВИЦА
Това са безкористни хора, които се стремят да бъдат в полза на обществото. Обичат истината и красивото, а измамата и пошлото ги нараняват. Стремят се към повече познания и техния партньор трябва да е интелектуален събеседник, мъдър слушател, честен човек и страстно влюбен. Те искат да имат от всичко по много и го получават, защото са магнетични и лъчезарни. Отговорни, честни и верни в любовта, на тях може да се разчита. Успешна връзка имат с Лъв, Лъвица.

19 февруари-3 март
КОБИЛА
Това са хора, които са много противоречиви. Мечтаят за стабилна връзка, но и да бъде нещо оригинално и нестандартно. Страхуват се от новото и непознатото, но непрекъснато го търсят. Те трябва да имат до себе си човек, който да им осигури стабилност, но и много забавления, за да не скучаят и да не се допуска еднообразие. Неспокойни и нетърпеливи, те са отдадени на моногамна връзка и не търсят експерименти встрани. Опитват се да угодят на партньора си и да го носят на ръце. Успешна връзка имат с Кон, Женска Змия, Мъжка Змия, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

4 март-16 март
ЛЪВ
Лоялни и предани, верни и всеотдайни хора. Те дават всичко от себе си, за да угодят и задоволят желанията на партньора си. Угаждат на всеки каприз, но високо ценят свободата си и не позволяват никой да навлезе в личното им пространство. Искат да знаят всяка чужда тайна, но своите не споделят с никого. Имат малко приятели, но те са проверени и изпитани хора, на които да се разчита за мощна подкрепа и здраво рамо. Успешна връзка имат с Лъвица, Лъв.

17 март-30 март
КРАВА
Идеалисти, те уважават другите и търсят доброто у всеки. Търсят идеалната връзка и не могат да живеят сами. Искат винаги да имат партньор, а пък и винаги намират подходящия. Чаровни и искрени, те получават само усмивки и комплименти. Упорити в работата си, те са нежни в любовта и след борбата в кариерата търсят спокойствието на домашния уют. Искат и получават вярност и щастие в любовта. Успешна връзка имат с Бик, Овца, Овен, Сърна, Елен.

31 март-12 април
СЛОНИЦА
Всеотдайни хора към семейството и към партньора си. Трябва да имат партньор, който да ги цени и да ги подкрепя, за да имат възможност да се развиват пълноценно. В любовта имат нужда и от романтика, но и от духовно извисяване, интелектуален контакт. Те обичат с очите, но и с разума си. Трябва им пълноценна връзка. Мразят егоистите и използвачите. Не търпят някой да им заповядва, защото това наранява голямото им его. Успешна връзка имат със Слон, Овен, Овца, Мъжка Змия, Женска Змия, Бивол, Биволица, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

 

инфо: actualno.com

Може да харесате още

Оставете коментар