Home Любопитно Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд

от izumitelno
0 коментар 136 преглеждания

10. Дженифър Лопес

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Едно от нещата, с което Дженифър Лопес е известна е нейното невероятно, закръглено тяло и нейното дупе. Още преди да сме чули за Ким Кардашян и Амбър Роуз, ние всички бяхме чули за “Jenny from the block”, с латино дупето, което всички обичаме да гледаме, по време на нейните клипове и участия. Но тъй като това е Холивуд, а певица и актриса остарява, не бихме се изненадали, ако тя е легнала под ножа, за подобрения тук и там. Въпреки това, по време на интервю за радио „2dayFM“, Лопес сподели, че не е фен на козметични процедури, защото тя винаги е била „доста спортна“, така че тя не намира за необходимо, и да се подлага на тях.

9. Иги Азалия

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Много след Дженифър Лопес изгря Иги Азалия, но това не попречи на двете да запишат дуета си „Big Booty“. След като призна, че хирургически си е увеличила бюста, тя бе обвинена, че си е поставила импланти в дупето. Въпреки това, телевизионната водеща Уенди Уилямс бързо зашлеви рапърката, казвайки й, че това просто минава през ума на всички – „Скъпа, Рей Чарлз може да види, че питките са ти фалшиви! Сериозна ли си?“ Възкликна Уилямс – „Виждали сме те преди и сега? Така че, кой си мислиш, че заблуждаваш?“ Водещата до известна степен оневини Иги, като сподели, че тя просто иска да се впише афро-американската култура, защото е рапър, а рапа е афро-американска култура.
Каквато и да е причината очевидно е, че австралийската рапърка си е направила някой козметични процедури, но докато не го потвърди, както направи с гърдите си, ние не можем да я обвиняваме.

8. Клои Кардашян

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Още едно известно дупе от клана Кардашян. Ако я следите в социалните мрежи, ще разберете, че Клои е пристрастена към фитнеса и го посещава всеки ден. Макар, както всички реалити звезди в Холивуд и тя е обвинена, в това, че си е направила някои козметични промени. Докато е полагала доброволен труд за фондация „Фишър“, неин фен я дръпнал на една страна и споделил – „Казах на сина ми колко си красива, но дали това е истинското й дупе? Без колебания Клои отвърнала – „Можете да го докоснете! Истинско е!“ Е, ние знаем, че то е там, но дали всичко е нейно или наистина много тренира във фитнеса.

7. Амбър Роуз

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Говорейки за Клои, Амбър Роуз също е изправена срещу спекулации, дали дупето й е истинско или фалшиво. Не е като тя да се крие или нещо подобно, особено като се има предвид, че тя го показва навсякъде в интернет пространството. Очевидно е, че слуховете за автентичността на дупето й, не й пречат да парадира с тялото си. Въпреки това, тя веднъж за винаги прекрати всички тези слухове по време на появата си в шоуто на РуПал „Good Work“, когато тя позволи на водещия да стисне „бузките“ й, които той обяви за напълно истински – „Това е истинско, по дяволите! Този случай е затворен!“

6. Блек Чайна

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Блек Чайна е известна с това, че доста често показва активите си. Не е изненада, че мнозинството приема тези активи за фалшиви. Няма значение дали е фалшиво или не, тя обича да се фука със стоката си в Instagram и Snapchat. Бившата приятелка на Тайга, все още не е потвърдила слуховете, дали е истинска или фалшива, но е доста очевидно, че тя е направила някои променяте върху себе си.

5. Мелиса Форд

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Има дупе тип „J-Lo“ и дупе тип „M-Ford“. Мелиса Форд е канадски модел, актриса, филантроп и едно популярно дупе. Много амбициозни дупе-модели, сочат фигурата на Форд, за една от най-добрите и биха легнали под ножа, за да приличат на нея. Логично е, когато тя е една от най-успешните и високо платени модели в музикални видеоклипове. Като сме запознати с репутацията й на „видео лисица“ дали не бързаме с изводите, че тя се е „ъпгрейнала“, макар тя никога да не е отричала, но не е и потвърждавала.

4. Кайли Дженър

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Както сме казвали и преди, извивките на Кайли Дженър нарастват с по-бързи отколкото очакваме. Въпреки това тя е Кардашян и или е родена с тях или си плаща за тях. Към днешна дата тя отрича всякакви спекулации, но в крайна сметка истината ще „лъсне“ някой ден.

3. Ники Минаж

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Когато Ники изгря на сцената, тя имаше нещо, което я открояваше от всички други и това беше дупето й. Може да се каже, че в началото дупето й помогна за славата й… просто беше разпознаваемо! Но до ден днешен има слухове дали е истинско или фалшиво. Според вътрешен човек, който говори пред „RumorFix“, звездното и дупе е „100% фалшиво.“ Въпреки обвиненията и слуховете плаващи около закръгленото дупе на Минаж, тя все пак продължава да твърди, че тя е истинска от главата до петите.

2. Коко Остин

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд
Друга знаменитост, която не я е срам да парадира с извивките си е жената на Айс Ти, Коко Остин. Телевизионната личност ни дава безплатна демонстрация, колко бързо може едно дупе да порасне. Макар, че тези спекулации никога няма да свършат, Коко реши да сложи край на всички слухове по време на ток-шоуто „Ice & Coco“, където тя покани известен лекар да опипа „проблемната“ й част и да отговори на въпроса – „Фалшиво или истинско е дупето на Коко“. На базата на анатомията и мускулите … , лекарят каза – „Тук има три мускула, мога да ги усетя. Тук няма имплант. Не се чувства нищо инжектирано. Мога да потвърдя, че това е истински, естествен задник!“

1. Ким Кардашян

Фалшиви или не – 10-те най-популярни дупета на Холивуд

Първо беше Дженифър Лопес, след това дойде Ким Кардашян, която превзе света с дупето си. Откакто тя стъпи на червения килим, всички забелязаха нещо съвсем различно, а именно нейният актив. През 2011 г. тя реши да си направи публичен рентгенов преглед, за да покаже, че тя не се е подлагала на операции. Ами сега вече знаем, че клана Кардашян са естествено благословени.

Източник: Тhe Richest

Може да харесате още

Оставете коментар