Home Любопитно Феноменална рисунка, оставена от пришълците в полето, била забелязана от местни жители… (ВИДЕО)

Феноменална рисунка, оставена от пришълците в полето, била забелязана от местни жители… (ВИДЕО)

от izumitelno
0 коментар 99 преглеждания

Жителите на английското село Серн-Абас в графство Дорсет съобщиха, че на едно от местните полета се е появила рисунка, вероятно оставена от извънземни, съобщават местни медии.

Служители от полицията в района са започнали разследване, за да открият виновниците, тъй като според тях това не е дело на извънземни, а на местни шегаджии. Въпреки това засега усилията им не са са се увенчали с успех.

Феноменална рисунка, оставена от пришълците в полето, била забелязана от местни жители... (ВИДЕО)

По фантастичната точност, независимо от бързината и тъмнината, с която са изпълнени детайлите на творбата, трудно може да се приеме, че те са дело на човешка ръка, смятат уфолози. На това са способни само извънземни.

Тайнственият шедьовър на пришълците прилича на своеобразна роза с осем лъча. Експертите предполагат, че тази схема може да бъде пряко свързана с фазите на Луната.

Ако се допусне, че центърът на фигурата изобразява Земята, полумесеците — Луната, а кръговете около тях — Слънцето, то тази феноменална рисунка в полето всъщност демонстрира осветяването на спътника на Земята от единствената звезда в Слънчевата система.

източник: факти.бг

Може да харесате още

Оставете коментар