Home Забавно Готвачката на принцеса Даяна: Идваше в кухнята и дори миеше чиниите

Готвачката на принцеса Даяна: Идваше в кухнята и дори миеше чиниите

от izumitelno
0 коментар 44 преглеждания

Даяна обичала „простите неща“. Главната готвачка на принцеса Даяна и принц Чарлз разкри „тайни“ от кухнята. Бившата готвачка на кралското семейство даде поредното интервю и разкри нови подробности за любимите ястия на кралското семейство. Каролин Роб разказа какво е да готвиш за една от най-обичаните жени в историята.

Готвачката на принцеса Даяна: Идваше в кухнята и дори миеше чиниите

53-годишната Каролин започва работа за младото семейство през 1989-та година и остава там до 2000-та година. Тя била наета лично от Даяна. „Беше изключително лесно да се работи с нея“, казва готвачката. „Тя обичаше простите неща – студено агнешко месо, салати, суфле и пълнен патладжан“, казва още Каролин пред „Sunday Times“.

Даяна е обичала да помага в кухнята, споделя готвачката й. „Често идваше в кухнята, дори миеше съдовете. Винаги беше весело с нея“, споделя Каролин и допълва, че Чарлз е бил много по-взискателен. „Чарлз беше много по-труден и взискателен. Всичко се готвеше според сезона и каквото има в градината. Той държеше на пресните зеленчуци. През декември не бихте посмели да сервирате аспержи“, казва Каролин.

Шеф-готвачката сподели и история, която си спомня за принц Хари. „Той обожаваше тартове. Правих ги в най-различни варианти, които съхранявах в хладилника.

Един ден той се промъкна в кухнята и ме попита дали може да си вземе цял тарт, а аз му казах да пита майка си. Той веднага отиде да я търси и се върна с една бележка, написана на ръка, „Мама каза „да“.

Веднага разпознах почерка. Хари знаеше как да очарова майка си. Пазя бележката и до днес“, разказва готвачката на Даяна.

„Любимата храна пък на принц Уилям беше шоколадова торта с бисквити“, казва още Каролин. Тя остава с кралското семейство до тяхната раздяла.

„Беше трудно време. Исках да помогна с каквото мога.

Просто да дам малък комфорт в дома. Да бъда там – в кухнята, когато момчетата влизат и излизат“, обяснява Каролин. Тя е първата жена готвач на принц Чарлз и принцеса Даяна, предават от 24chasa.bg.
Източник: kliuki.ws

Може да харесате още

Оставете коментар