Home Забавно Иновации за дома

Иновации за дома

от Динго
0 коментар 90 преглеждания

Казват, че мързеливите хора са в основата на напредъка. Те измислят иновации, които правят така, че да полагаме повече усилия. Това донякъде трябва да е вярно.

Изумително подбра няколко ивонации за дома, които имат съществено значение.

Тестер за нитрати
Иновации за дома

Както се казва „ние сме това, което ядем“. Това важи и в днешно време, особено след като производителите добавят много токсични вещества към храната, за да я запазят свежа. Този тестер за нитрати ще ви помогне да разберете какво ще поемете.

Термометър за вино
Иновации за дома

Сигурно знаете, че виното трябва да се сервират при определена температура. За бялото вино тя е между 8°С и 10°С. За червеното – между 12°С и 17°С.

Чистачка за косми
Иновации за дома

Това е за всички, които чистят бани. Жените сигурно винаги се дразнят, когато намират косми от косата си във всеки един ъгъл от домовете си, особено в банята, запушвайки сифона. Тази прекрасна чистачка за косми най-накрая ще ви помогне да разрешите този проблем.

Покривка за домашни любимци
Иновации за дома

Хората, които имат куче или котка ще оценят това. Ако сте се уморили да почиствате косми или пък слюнка от задната седалка на автомобила си, то това приспособление е за вас. Тази водоустойчива покрива ще ви позволи да почиствате след вашия любимец много по-лесно и по-бързо.

Може да харесате още

Оставете коментар