Home Загадки Истина или лъжа – Ангела Меркел, дъщерята на Хитлер?

Истина или лъжа – Ангела Меркел, дъщерята на Хитлер?

от izumitelno
0 коментар 4,1K преглеждания

Според документите на ЩАЗИ , Ангела Меркел е наследник на Адолф Хитлер . Именно през 1954-та година е родено момиче, дъщеря на Хитлер , за което ЩАЗИ твърди, че се казва Анджела. Нейната официална дата на раждане е 17 юли 1954 г., но, както е посочено в документите, които в момента се намират в архива на  КГБ , нейният истински рожден ден е 20 април 1954 г..Ако е вярно това, това означава, че дъщерята на Адолф Хитлер е родена точно на рождената дата на Ангела Меркел, съобщава  svetovnizagadki.com / sanovnik.bg / budnaera.com  и изданието Pravda.rs.

Подробностите за раждането на Ангела Меркел се наблюдават в мемоарите на Карл Клауберг, който същевременно е бил осъден военнопрестъпник. След Втората световна война Клауберг е осъден като един от нацистките „лекари на смъртта”. Лежи в съветски затвор. Когато обаче става ясно, че е брилянтен учен, Клауберг е освободен след 7 години. Скоро след това се прославя като…баща на изкуственото осеменяване.

Руснаците били много заинтригувани от твърдението му, че той е запазил замразени проби от спермата на Фюрера. Според авторът съветските тайни служби са направили таен експеримент. Докарали са в Източна Германия Гретъл, сестрата на Ева Браун (съпругата на Хитлер). Осеменили са я с пробата на фюрера, но вместо очакваният син, на бял свят се е появила дъщеря. Ако всичко изнесено е вярно, стряска съвпадението на рожденните дати на Ангела Меркел и предполагаемият й баща Адолф Хитлер – 20 април.

Истина или лъжа - Ангела Меркел, дъщерята на Хитлер?

Споразумение за световно господство  – Скоро след раждането на дъщеря му, Русия, САЩ и Ватикана са сключили споразумение, според което попечителството над детето ще има католическата църква, която същевременно е добре свързана с Лутеранската църква в Източна Германия. Тогава и била дадена лъжливата дата на раждане и име Ангела Доротея Кеснер. За фалшив баща бил избран Хорст Каснер, пастир в лутеранска църква, а за майка и е била определена Херулинд, учителка по английски и немски език.

 

 

Една от разпоредбите на 3 страни в споразумението е, че Ангела ще получи международна сила, но че това ще се случи, когато начело на Ватикана бъде поставен Папа с произход от Германия. След смъртта на папа Йоан Павел II, начело на католическата църква на 20 април 2005 г. бил поставен нацист Йозеф Ратцингер, който по-късно приема името Бенедикт XVI. Наистина ли е случайно и това се е случило точно на рождения ден на Хитлер?

Истина или лъжа - Ангела Меркел, дъщерята на Хитлер?
Истина или лъжа - Ангела Меркел, дъщерята на Хитлер?

През 1977 г. Ангела Доротея Кеснер стана Ангела Меркел, след като се омъжи за физикът Улрих Меркел. Тя се разведе през 1982-та година. Меркел бе избрана за канцлер на Германия за кратко, след като Папа Бенедикт XVI пое ръководството над Католическата църква също в деня на раждането на Хитлер.

Истина или лъжа - Ангела Меркел, дъщерята на Хитлер?

 

източници: svetovnizagadki.com / sanovnik.bg / budnaera.com

Може да харесате още

Оставете коментар