Home Загадки Изпълнителен директор на Локхийд за черните бюджети и тайната програма за пътуване в космоса

Изпълнителен директор на Локхийд за черните бюджети и тайната програма за пътуване в космоса

от izumitelno
0 коментар 129 преглеждания

Нарича се квантово заплитане, извънредно очарователно е и обратно на това, което вярваме, че са познатите научни закони на вселената, дотолкова че и Айнщайн не би могъл да си провре главата през него.

Макар и да се нарича „квантово заплитане”, Айнщайн го нарекъл „призрачно действие в далечината”.

Изпълнителен директор на Локхийд за черните бюджети и тайната програма за пътуване в космоса

Последните изследвания изведоха квантовото преплитане от теоретичната сфера на физиката и го поставиха в тази на потвърдените явления.

Един експеримент, разработен от Центъра по квантова динамика в университета Грифит, воден от професор Хауърд Уайзман и екипа му от изследователи при уноверситета в Токио, наскоро публикуваха доклад в списанието Nature Communications, потвърждаващ че това, което Айнщайн не вярвал, че е реално: нелокалният колапс на вълновата функция на частиците. И това е просто един от многото експерименти.

Те направили това, като разцепили един единствен фотон между две лаборатории и тествали дали измерванията му в едната лаборатория действително ще причини промяна в локалното квантово състояние в другата лаборатория.

Като направили това, изследователите могли да потвърдят преплитането на разцепения единствен фотон. Оттогава изследователите повтарят този експеримент отново и отново, като резултатите на преплитането се наблюдават на километри разстояние.

По-долу има визуално описание на това какво представлява квантовото преплитане от филма, „Какво ли пък знаем”.

„Пространството е просто идея, която поражда илюзията, че има отделни обекти” – д-р Квант.

Разбира се, има много философии, разглеждащи какво всъщност означава всичко това, но както д-р Елизабет Раучър казва, това е предвестник на осъзнаването, че всичко е свързано и че всичко във вселената е едно. Слущващото се в това, което наричаме реалност, има ефект върху нещо друго в същата тази реалност, всичко се „докосва”.

Това, което се случва тук, е че или наблюдаваме прехвърляне на „информация” със скорост много по-голяма от скоростта на светлината, или нещо повече – нещо напълно мигновено.

Ако всички точки в пространството са свързани, това означава, че огромните разстояния между местата са просто илюзия. Освен това, квантовото преплитане оспорва Айнщайновата Теория на относителността, но пък теориите са развити, за да се бърникат и променят. За съжаление, светът ни е заразен от секретност. Изпълнителните директори на Локхийд коментират пътуването в Космоса.

Рич е директор на Lockheed Skunkworks от 1975 до 1991 г. Наричан е Бащата на Стелта, тъй като ръководил разработването на изтребителя-стелт, F117A „Нощен ястреб”. Преди смъртта си Рич прави няколко шокиращи открити изявления относно реалността на НЛО и извънземните.

„Ние вече имаме средството да пътуваме сред звездите, но тези технологии са заключени в черни проекти и само с Божията помощ биха били изнесени в полза на човечеството. Всичко, което можете да си представите, вече знаем как да го направим”.

„Вече имаме технологията да си закараме извънземните вкъщи. Не, няма да отнеме цял човешки живот, за да го направим. Има грешка в уравненията. Знаем каква е тя. Вече имаме способността да пътуваме до звездите”.

„Има два вида НЛО – едните ги строим ние, а другите ги строят „те””.

Каква е ролята на Квантовото заплитане?

Когато Рич бил попитан как работи тягата на НЛО, той казал, „Нека ви попитам. Как работи РР?” Питащият отвърна с, „Всички точки във времето и пространството са свързани?” Тогава Рич казал, „Ето така работи!”

Интересно за размисъл, нали? Вероятно огромните разстояния, които съществуват между планетите, слънчевите системи и др., всъщност не са чак такава бариера, каквато си мислехме.

Какви са източниците на тези цитати?

Един от източниците е космическият журналист Джеймс Гудол,  който пише за издания като Jane’s Defence Weekly, Aviation Week и Space Technology, и Interavia.

Той е талантлив оратор, специализиращ в историята, разработването и операциите с единствения пилотиран дишащ самолет, способен на Мах 3, SR-71 семейство самолети.

Също така е писател, както и Съдружник-куратор в Тихоокеанския авиомузей в Хавай. Също така е бил директор по реставрациите в Музея на полетите в Пейн Филд, Еверет, Вашингтон.

Гудол интервюирал много от света на засекретения черен бюджет. Той твърди, че някой от контактите му му казал, че „имаме неща там, които буквално не са от този свят, по-добри от Стар Трек или каквото виждаш по филмите”.

Покрай работата си Джеймс Гудол добре познавал Бен Рич. Във видео интервю Гудол казва, че говорил с Рич проблизително 10 дни преди да умре:

 „Около десет дни преди да умре, говорих с Бен по телефона в USC Medical Center в Лос Анджелис. И той каза, „Джим, имаме неща в пустинята, които са петдесет години отвъд това, което можеш да схванеш.

Имат около четири хиляди и петстотин човека в съоръженията на Локхийд Скънк. Какво правят през последните осемнайсет-двайсет години? Строят нещо””.

Друг източник е Джон Андрюс, който бил легендарен инженер в Локхийд. Той бил писал на Рич, заявявайки вярата си в НЛО, както човешка направа, така и извънземна.

Андрюс попитал Рич дали вярванията му включват както извънземни, така и човешки НЛО. Отговорът на Рич е както следва:

„Да, вярвам и в двете категории. Усещам, че всичко е възможно. Много от нашите човешки НЛО са Не-Лицензирани Операции. Има два вида НЛО – тези, които ние строим и тези, които те строят”.

В отговора на Рич той подчертал Н-то, Л-то и О-то в „нелицензирани операции”.

Трето, Джен Харзан, старши изпълнителен директор в IMB, заедно с Том Келър, космически инженер, който е работил като анализатор на компютърните системи в NASA, обсъжда една реч, която Бен бил произнесъл преди време.

На 23 март 1993 г., в Калифорнийския университет, Лос Анджелис, в школата по инженерство, където представял обща история на съоръженията „Скункс”, казал това:

„Знаем как да пътуваме до звездите. Има грешка в уравненията, но сме я разгадали и вече знаем как да пътуваме до звездите и няма да отнема цял живот, за да го правим”.

„Време е да се сложи край на цялата секретност върху това, понеже то вече не представлява заплаха за националната сигурност, и технологията да се направи достъпна за употреба в частния сектор.”

„Има мнозина в разузнавателната общност, които биха желали това да си остане в тъмното и да не види дневна светлина. Вече създаваме технологията да върнем извънземните у дома.

Какво е забележителното относно явлението Извънземни / НЛО

Доста забележително е колко много потвърдени изявления имаме по отношение на НЛО (неидентифицирани летящи обекти) и извънземните от хора на възможно най-високите постове в правителството, армията, академичните среди, политиката и др.

Честно казано, това е поразително, и когато съберете всичките тези изявления заедно с всичката някога засекретена документация, която беше пусната през последните няколко години, се получава стряскаща картина.

Всеки, който е правил поне малко проучване и се придържа към философията „осъждането без проучването е върхът на невежеството”, няма да може да отрече това, и аз все още не съм попадал на човек, който да си е направил проучването и все още да поставя тази тема в сферата на „конспиративните теории”.

Източник: Последен век

Може да харесате още

Оставете коментар