Home Любопитно Как да разберете, че около вас има човек, който не ви желае доброто?

Как да разберете, че около вас има човек, който не ви желае доброто?

от izumitelno
0 коментар 28,4K преглеждания

Въздействието на енергийните обвивки на хората може да бъде както положително, така и отрицателно

Всичко зависи от това с какви мисли-образи вие вървите към другите, а те – към вас. Понякога хората произнасят красиви, изящни слова, в които обаче се крие негатив. В такива случаи казват, че са искали добро, а се е получило обратното. Това не е истина. Получило се е това, което е мислено. И нищо друго не би могло да се получи.

Как да разберете, че до вас стои такъв „добър“ човек?

Доверявайте се на интуицията си. Ако ви е трудно да общувате с някого, чувствате се неловко, мръзнат ви ръцете и ви иска се да се затворите психологически, да скръстите ръце, за да ги сгреете, независимо колко предразположен е външно този човек, знайте, че у него има ваш образ, който далеч не е идеален. Накратко – събеседникът ви не ви желае доброто, макар че балсам се лее от устата му. Ласкателството е приятно за всички. Но то е оръжие, което пробива енергийните обвивки по незабележим начин. „Ласкателството е храна за глупците“, са казали древните мъдреци. И е точно така.

 

Как да разберете, че около вас има човек, който не ви желае доброто?

Черните магове постъпват именно така. В лицето те ви говорят топли слова, поддържат вашите желания и мечти. Но у тях са се сформирали само черните образи на злото и смъртта. Ако човек се е обърнал към черната магия, значи отвътре е мръсен и черен. Подобното привлича подобно и не си струва да очаквате никакво добро от такъв човек. Той е дошъл да ви погуби.

Начините на въздействие на черната магия са безброй. Но трябва да знаете как да им противостоите, ако искате да запазите семейството, здравето, парите и… живота си.

При запознанство с непознат се дръжте коректно, но не позволявайте на събеседника ви да нахлува във вашето астрално и ефирно тяло. На битово ниво това се нарича спазване на дистанция. Не позволявайте да ви погалва, да пипа косата ви, да ви държи за копчетата, да пие с вас от една чаша, да яде с едни и същи прибори от вашата чиния.

Всички описани попълзновения са част от инструментариума на черните магове. С помощта на тези методи злодеите се внедряват в емоционално-чувствената ви сфера, в сферата на материалното благополучие и ги деформират, което активизира процеса на пълното унищожение. Ако такова нахлуване се случи, много трудно ще бъде да ви се помогне.

Но Вселената обезателно ще накаже този, който върви против нейните закони. Който служи на тъмнината, а не на светлината. И най-голямото наказание в този случай са болестите на най-близките хора и преждевременната им смърт. Ако черният маг (мъж или жена) с помощта на атрибутите на черната магия влияе върху живота на мъже, то ще страдат мъжете от нейния или неговия род. Ако оказва негативно влияние на жени, ще страда женската линия на рода. „Бумерангът“ на съдбата нанася абсолютно симетричен удар.

Ho това е слабо утешение за онези, които са станали жертва на черен маг. Не бива да се уповавате на отмъщението, а на собственото си благоразумие и предпазливост. Не отслабвайте вниманието си, контролирайте постъпките си и нито един черен маг няма да може да ви навреди.

инфо: popantofi.com

Може да харесате още

Оставете коментар