Home Любопитно Как денят, в който сте родени, влияе на съдбата и характера ви? /I-ва част/

Как денят, в който сте родени, влияе на съдбата и характера ви? /I-ва част/

от izumitelno
0 коментар 112 преглеждания

Нумерологията е древна наука, която се базира на числата, скрити в рождената ви дата. Счита се, че са ключ към вашия характер.

Нумерологията се основава на идеята, че като всичко останало във Вселената, числата са значими за всеки един от нас, тъй като имат енергия, която ни определя.

Когато въпросният ден е само с една цифра – родените между 1-во и 9-то число на месеца, характеристиките са изготвени директно от енергията на съответното число. Когато цифрите в рождената ви дата са две – от 10-ти до 31-ви, има комбинация от качествата, свързани с всяка от двете цифри.

Как денят, в който сте родени, влияе на съдбата и характера ви? /I-ва част/

Ето и какъв сте според деня от месеца, в който сте родени:


Родени сте на 1-ви:

Вие сте силен човек с лидерски способности. Имате творчески и изобретателен ум. Предпочитате да сте си сам шеф, а не да сте подчинен, а също така искате да управлявате други хора. Вие сте независими и марширувате в ритъма на собствения си барабан.

Родени сте на 2-ри:

Вие търсите баланс и хармония в живота си. Вие сте човек, който се кооперира лесно, съпричастен е и разбира проблемите на другите. Работите добре в екип, но имате нужда от повече самочувствие. Любовта и партньорството са много важни за вас.

Родени сте на 3-ти:

Вие имате чувство за хумор и се наслаждавате на общуването с другите. Възможно е да имате артистични или творчески заложби. Хората са привлечени от вашата харизматична личност.

Родени сте на 4-ти:

Вие имате бърз ум и поставяте високи стандарти за себе си и за другите хора в живота ви. Честността е много важна за вас. Вие сте трудолюбиви и съвестни в работата си. Другите ви се доверяват и разчитат на вас.

Родени сте на 5-ти:

Вие сте роден комуникатор. Имате много таланти и най-различни интереси. Въпреки това, лесно се отегчавате от нещата, когато вече не са предизвикателство за вас. Обичате да се ангажирате с неща, които ви стимулират психически.

Родени сте на 6-ти:

Вие сте надежден и отговорен, обичате да се грижите за другите. Хората често се обръщат към вас за съвети и помощ. Вие сте семейно ориентирани и по-скоро искате да бъдете във връзка, отколкото да бъдете сами. Любовта е много важна за вас.

Родени сте на 7-ми:

Вие имате дълбок и аналитичен ум, не харесвате повърхностните неща. Вие обичате да оставате сами, далеч от шума и суетата на живота. Това е важно за вашето благополучие. Вие сте изключително интуитивни и следвате инстинктите си.

Родени сте на 8-ми:

Вие сте лидер, а не последовател. Имате логично, практично мислене и талант за бизнес. Може да направите супер кариера като мениджър или ръководител на екип. Постиженията са важни за вас. Грижите се много и за външния си вид.

Родени сте на 9-ти:

Вие имате чувствителна и щедра природа. Широко скроени сте, а не дребнави. Надарени сте със способността да виждате по-широкия спектър на нещата. Вероятно имате някакъв много изразен талант.

Източник: Liebesastrologie

Автор: Соня Георгиева
Източник: Виа Понтика

Може да харесате още

Оставете коментар