Home Животни Какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

от izumitelno
0 коментар 720 преглеждания

Котките са най-вълшебните животни на Земята. Те притежават много силна аура, която се разпространява не само върху членовете на семейството, но и над жилището, което обитават.

Какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Неслучайно е прието котките да са първото същество, което прекрачва прага на новия дом, пише jenata.blitz.bg.

Когато това пухкаво създание се отърка в краката ви, то не само иска храна и любов, но споделя и енергията си с вас. Ако в този момент я прогоните, ще изгоните и положителната енергия, която животното ви дава.

Котката не само защитава дома ви от „нежелани“ гости от паралелния свят, но и от отрицателната енергия, натрупана в нея.

Когато котка усети някаква необяснима сила, тя първо започва да я следва, опитвайки се с всички сили да изгони неканения гост от къщата.

Обърнете внимание на вашия домашен любимец. Ако непрекъснато ходи на едно и същото място, стои в напрегната поза и гледа в нищото, определено се опитва да ви предпази от някаква негативна енергия.

За да помогнете на животното да се отърве от нея, прочетете молитва, запалете бяла свещ или прикадете дома си с хвойна, за да го прочистите от отрицателната енергия.

Между другото, енергията на котките е толкова силна, че и без ваша помощ могат да се справят толкова бързо, че дори няма да забележите, че в дома ви се е появило нещо. Ето защо хората, които могат да общуват с духове, държат котките далеч от тези помещения.

Ако разговаряте с някой, който има лоши намерения, просто погалете котката си или я хванете за опашката с дясната си ръка. По този начин ще осъществите контакт с домашния си любимец и ще се предпазите от негативната енергия на събеседника си.

Котките са носители на добрата енергия, а също така символизират семейното щастие и благополучие. Те обичат да стоят близо до силната енергия, често лягат там, където са ръцете, краката и корема ви.

Не е лошо, когато се нанасяте в ново жилище, да пуснете котката си да влезе първа. Ако къщата е стара, животното ще се погрижи за нежеланата енергия, останала от предишните собственици.Ако жилището е ново,тя ще стане негов охранител.

Котката лекува

Тази гальовна животинка е в състояние да излекува собствениците си. Един от най-добрите начини за лечение с котешка енергия е да просто да я погалите. По този начин ще успеете да се освободите от психологическия стрес и да подобрите цялостното си благополучие.

Въпреки някои вярвания, черните котки имат най-голяма сила да ви предпазват от негативна енергия в дома ви. Тези животни са надарени с мъдрост и интуиция.
Кафявите котки пък са в състояние да ви дарят с отлична концентрация.

Сивите или опушени котки ще донесат в дома ви щастие, късмет, стабилност и мир. Белите са надарени с изключително лечебни сили. Те отнемат стреса, лекуват и възстановяват енергията и даряват хората с щастие.

Котките, чиято козина съчетава три цвята – черно, бяла и рижо, ще ви защитят от всякакви негативи. Освен това носят късмет, щастие и просперитет.

Двуцветните котки пък са най-добрите ловци на мишки и изключително дружелюбни същества. Те са символи на зрялост, разбиране и здрав разум.

Многоцветните котки са специалисти по лечение и са надарени с отличната способност да виждат призраци.

Котките със златист косъм са носители на огромна мъдрост и даряват със слънчева енергия своите собственици и дома, в който живеят.

Котките на райета са много игриви, създават положителна и весела атмосфера и помагат на собствениците си да гледат нещата от по-положителната им страна.

Източник: петел

Може да харесате още

Оставете коментар