Когато всички се крият от дъжда, той излиза със своята камера, за да улови красотата на вълните

Името му е Тревър Потълбърг и е фотограф от Онтарио, Канада. Тревър споделя, че прекарва безброй часове в изучаване на природата на Онтарио, търсейки уникална светлина и красиви обекти. Когато завали силен дъжд и всички започват да тичат в търсене на подслон, той излиза със своята камера, за да улови красотата на вълните.

„Късметлия съм, че живея в близост до район, в който има множество езера. Обстановката там е странна. В един момент всичко е спокойно, а в следващия природата се разгневява. Снимането по време на силни ветрове има своите предизвикателства и препятствия, понякога е дори опасно, но резултатите си струват риска.

„По време на снимките често откривам вълни, които придобиват форми на различни създания, животни, обекти и дори лица. Обичам, когато някой погледне фотографиите ми и открие форма, която аз не съм забелязал преди него. Всичко това ме връща към детството ми, когато обичах да лягам на тревата и да се взирам в небето, оглеждайки се за различни форми на облаците. Формите на вълните се променят прекалено бързо и често не успявам да ги забележа, докато снимам, затова предпочитам да ги споделям със света, за да може той също да отвори очите ми за тях“ – споделя Тревър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 − two =