Home Любопитно Магическите свойства на златото, за които трябва да знаете

Магическите свойства на златото, за които трябва да знаете

от izumitelno
0 коментар 5,1K преглеждания

Златото освен като бижу може да се използва и за привличане на късмет и за лекуване на болести. Златото защитава собственика си от зли мисли и уроки.

Ако не чувствате достатъчно вътрешна сила, редовно сменяйте златните си накити, тъй като е възможно някой от тях да забавя прогреса на личността ви.

 

Магическите свойства на златото, за които трябва да знаете
pixabay

Златото укротява емоциите на човек и го прави по-уравновесен и спокоен, като той по-трудно се поддава на гняв. То помага да бъдете независими от настроенията си, да взимате решения на ниво разум, а не на ниво емоции.

Хората, които лесно се изнервят, е добре да носят златни верижки с медальони, така че медальонът да се допира до върха на слънчевия сплит. Това ще им подейства успокояващо, а и ще нормализира кръвното им налягане.

Масивният златен пръстен с печат, без нито един скъпоценен камък за украса, дарява собственика си с власт над хората, привлича късмета и парите.

Това бижу отваря погледа на притежателя му за най-добрите възможности и го дарява с решителност да рискува. Такъв пръстен е подходящ за активни хора, които се борят за интересите си, той само ще засили тези техни качества.

 

Магическите свойства на златото, за които трябва да знаете
pixabay

Златните обеци без камъни, емайл и допълнения от други метали помагат на жената да открие истинската си същност, да се отърси от комплексите си и от чуждото влияние. Тези обеци ще направят жената разкрепостена и свободна при избора на собствените си решения.

Всяка дама ще получи повече увереност в себе си с такива бижута, изведнъж ще се появят много нови обожатели. Златните обеци са мощен талисман, който помага при първа любовна среща с нов мъж или при интервю за работа.

Златните гривни не трябва да бъдат носени от хора, които се страхуват да бъдат емоционално зависими от някого, както и от хора, които лесно се поддават на чужди вредни влияния.

За тях златната гривна се превръща в окови, които негативно влияят върху живота им. Ако искате да неутрализирате влиянието на златната гривна, избирайте такава със скъпоценни камъни или допълнителни украси от други метали.

Но в чистия си вид златната гривна е перфектният помощник за хора с творческа професия, тъй като ще ги вдъхнови за създаването на истински шедьоври.

Смята се, че златото има лечебни свойства. Ако държите около една минута златно бижу в устата си, зъбоболът ви ще намалее. Срещу зъбобол помага и ако пуснете бижу от чисто злато в малко вода и след половин час го извадите, а с водата изплаквате устата си на всеки десет минути.

 

източник: sanovnik.bg

Може да харесате още

Оставете коментар