Home Загадки Мистичните пророчествата и древната мъдрост на толтеките

Мистичните пророчествата и древната мъдрост на толтеките

от izumitelno
0 коментар 1,K преглеждания

Общността на толтеките, съставена главно от учени и творци, преди хилядолетия е обитавала цяло Южно Мексико. Мисията на тези хора била да изучават и съхраняват древната мъдрост. След себе си те са оставили своите мистични пророчества за бъдещето, които са изключително актуални днес.

 

Мистичните пророчествата и древната мъдрост на толтеките

Според толтеките планетата ни и умовете ни са подвластни на Слънцето. Когато то се променя, в унисон с него нашият ум също се изменя, променя се връзката ни с него, осъзнава се като светлина, водена от неговия върховен разум.

Календарът на маите и ацтеките всъщност е толтекския календар. Според него преди сегашното Слънце е имало още 5 други. Шестото слънце, т.е. – нашето, трябва да е изгряло на 11 януари 1992 г. Според толтеките то има различни качества на светлината, много по-добри от предшестващите го. Шестото слънце носи на света справедливост, любов, блаженство и покой.

Според пророчеството, оставено ни от толтеките, с идването на Шестото слънце ще дойде и моментът, в който хората ще осъзнаят кои са. Според тях хората са богове, които сънуват, че не са богове.

Когато са готови и приемат този факт обаче, всичко ще е възможно. Те ще могат да създадат новото човечество. Според пророчеството обаче, за да споделиш тази любов, трябва първо да си я постигнал в себе си. Всеки трябва да се обикне такъв, какъвто е.

Когато хората осъзнаят, че досега са спали, трябва да се събудят. Това пробуждане ще продължи 200 години от началото на Шестото слънце. Това ще е нова епоха на възкръсване на Божественото.

Подобно на други пророчества, и в това на толтеките се говори за съпротивата, която винаги се появява срещу новото. Страхът ще бъде най-голямото самоунищожение за човека. Новото слънце обаче повелява тази съпротива да отстъпи, защото интуицията ни свързва с нашия личен лъч от неговата светлина.

Лъчите му ще ни донесат ново ниво на съзнание. В пророчеството се казва, че хората ще събудят в себе си чувството на отговорност. В комбинация с любовта това ще донесе нужната промяна.

 

инфо: sanovnik.bg

Може да харесате още

Оставете коментар