Home Вдъхновяващо Моника Белучи:“Красотата няма нищо общо с бръчките“

Моника Белучи:“Красотата няма нищо общо с бръчките“

от izumitelno
0 коментар 48 преглеждания

На Седмицата на модата в Милано Моника Белучи Белучи се появи с нова къса прическа, която много й отива. Няма как и да отречем, че тя съвършено знае как да подходи със стил и висок вкус, знаейки какво ще й стои най-добре.

Моника Белучи:"Красотата няма нищо общо с бръчките"

„Няма закон за това какво да правиш с външния си вид. Затова никога не съм се оглавявала против пластичните операции. Няма нищо лошо в това да подпомогнеш красотата си по някакъв начин. Но трябва да го правиш с интелигентност, елегантност и вкус“, твърди Моника, която от своя страна не е прибягвала към никакви интервенции, а дори смята, че възрастта, бръчките и другите белези на времето, й отварят много нови врати в роли, които никога не би могла да играе като по-млада.

„Но истинската красота за мен всъщност няма нищо общо с бръчките или нещо подобно. А знаете ли с какво? Давам ви пример. Баба ми е отгледала пет деца и е била истински боец през целия си живот. За това говоря. Истинската красота се крие в начина, по който тя си слагаше тънък слой червено червило, малко преди да отиде на църква. Ето тези неща са истински красиви“, категорична е Моника.

Източник: Виа Понтика

Може да харесате още

Оставете коментар