Home Забавно Има и такива новини, които предизвикват усмивка

Има и такива новини, които предизвикват усмивка

от izumitelno
0 коментар 84 преглеждания

Да, има и такива новини. Пъстър, шарен свят, както гласи клишето. Следната класация на немското сп. „Шпигел“ обаче далеч не е клише, защото в нея са влезли най-странните, куриозни, смешни и не толкова смешни случки.

Сериен крадец на сутиени тормози германка като задига бельото й от простора. Жената се оплакала на полицията, че само и единствено сутиените й мистериозно изчезват от простора, където ги суши заедно с другото си пране. Жената била на минус с цели 20 сутиена на стойност няколкостотин евро. Полицията нямала идея кой е крадецът. Предполага се, че е таен ухажор.

 

Има и такива новини, които предизвикват усмивка

 

Отново в Германия 82-годишен старец се заклещил в климатична шахта при опит да избяга от болница. Това бил вторият опит за бягство на болния от диабет пациент. Той прекарал близо два часа заклещен в шахтата, докато го намерят. 20 души се включили в издирването. Накрая полицейско куче надушило „скривалището“ на възрастния мъж.

В Калифорния кученце, завързано за железопътна линия, се разминало на косъм със смъртта, благодарение на бързата реакция на машинист. 78-годишен мъж вързал палето, кръстоска между пудел и териер, на линиите с цел да се освободи от него.

В германското селище Нидераула крадци отмъкнали пет тона течен шоколад „Нутела“ от ремарке. В същото селище бил откраднат и вагон с енергийни напитки.

В американското градче Бът в щата Монтана козата Шърли решила да посети местен бар. Животното било откраднато от близка зоологическа градина и избягало след това. Козата направила почивка в бара.

 

Новозеландските власти изрично забраняват на чуждестранни студенти да проституират. От 2003 година проституцията е позволена в страната, но не е позволена за студенти от чужбина, които по принцип имат право на работа, за да могат да се издържат по време на следването.

През зимата на германската полиция се налага два пъти да освободи една и съща кукумявка от комин. Птицата се заклещила два пъти в рамките на два часа в един същ комин.

 

В Гърция било намерено писмо в бутилка 23 години след подаването му. Германката Регина Е. изпратила писмото си по време на круиз на 1 януари 1990 година. Сега то било намерено на остров Кефалония.

Французин държал 121 маймуни в мазето си в град Марсилия. Сред намерените 30 породи маймуни били и такива от застрашен вид. Мъжът ги държал при нечовешко условия. Животните били предадени на дом.

 

Източник facebook

Може да харесате още

Оставете коментар