Home Любопитно Най-интересните и странни случаи на раждане в света

Най-интересните и странни случаи на раждане в света

от izumitelno
0 коментар 320 преглеждания

Без съмнение раждането винаги е било определяно като изключително чудо, изпълващо с радост живота на всеки човек. Вродената способност на жените да вдъхваме живот на други човешки същества е невероятна. Още по-невероятни са случаите, които ще ви разкажем, пишат http://dama.bg/

Най-малкото бебе в света

бебе

Румасия Рахман е родена на 19 септември 2004г. със своите 25 сантиметра дължина и 230 грама тегло. Причината за малките размери на бебето е кратката бременност на майката – 25 седмици и шест дни.

Най-младата майка в света

майка

Лина Медина е най-младата майка, която историята на медицината познава. Тя се ражда през 1933г. в малко селце в Парагвай и почти навършила 6г. през 1939г., Лина ражда своето бебе. Тя забременява месец преди рождения си ден.
По време на бременността родителите на младата майка си обясняват нарастването размерите на корема й с тумор, но когато я завеждат в болницата, разбират, че малката им дъщеря е бременна. Новороденото тежи 2,7кг.

Повече за нея може да прочетете тук: Най-младата майка в света

Първият бременен мъж

томас

Томас Бийти е роден като жена, но сменя своя пол с помощта на хирургическа намеса. Години по-късно, когато разбира, че 34 годишната му съпруга не може да забременее, Томас се подлага на ин витро.

Марсия и Мили Бигс са от редките документирани случаи, при които близнаци се раждат с различен цвят на кожата и очите. Хората не вярват на двете момичета, когато казват, че са близначки, не вярват дори, че са сестри. Марсия взима чертите на майка си, докато Мили – тези на баща си.

 

 

Осем бебета наведнъж

надя 1

надя2

През 2009г. Надя Денис привлича вниманието, давайки живот на осем бебета… едновременно, с помощта на ин витро. Безработната самотна майка вече има шест деца отново с ин витро и броят на наследниците й вече е 14.

 

Най-възрастната майка в света

инд

Индиан Рахо Деви Лохан ражда своето първо бебе през 2008г., когато е на 70г.

 

Африканско семейство с бяло бебе

афр

Лекарите правят десетки тестове, които доказват, че детето не е плод на изневяра. Родителите кръщават бебето Nmachi, което означава „Красотата на Бог”.

 

 

 

инфо: http://dama.bg/

 

Може да харесате още

Оставете коментар