Home Любопитно Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

от izumitelno
0 коментар 435 преглеждания

Талисмани: някои хора се кълнат в тях, а други смятат, че те са глупави. Но независимо от това дали е възможно да повлияете на късмета си с предмети и действия, талисманите могат да повлияят на вашето отношение към себе си и света, и могат да бъдат много забавни. И ако се забавлявате и се чувствате по-позитивни, вашето поведение и усещане може да ви донесе истински късмет!

1.Слагане на огледала

Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

Във фън шуй, огледалата се използват за привличане на положителна енергия. Когато поставите огледало на място, където отразява красива гледка от градината или отвън, това трябва да изпълни дома ви с позитивизъм.

2.Чай от лайка

Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

Не само, че пиенето на чай от лайка е вкусно и релаксиращо, но някои хора също така вярват, че това ще ви донесе просперитет и късмет.

3. Числото 7

Вероятно сте чували, че числото 7 е щастливо, но някой казвал ли ви е защо? То е свързано с късмет, съвършенство и придобиване на знания в много култури в историята.

Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

Една от причините за това може да е, че числото 7 има специални математически свойства. Древните гърци наричат ​​7 „идеалното число“, сумата от 3 (триъгълник) и 4 (квадрат), които са перфектните форми. Седем означава още:

Има 7 дни в седмицата.

Има 7 цвята в дъгата.

Има 7 планети, които се виждат с невъоръжено око.

7 има печеливша роля в много игри на късмета.

Как да използвате числото?  Ако самият номер не ви вълнува, какво ще кажете за създаването на група от седем символа на късмета: седем малки кристали, например, или седем калинки, или детелинки?

4. Езерце с рибки

Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

И по-точно с декоративен шаран, порода, създадена в Япония. Най-вече със златен, оранжев цвят, подобен на златната рибка в западните култури.Тъй като това е най-силният знак за богатство, щастие и успех (поне според принципите на Фън Шуй), е задължително условие за хората, които търсят късмет.

5. Бели светещи гирлянди

Пет символа на късмет, които ще ви донесат щастие

Забравете, Коледа. Висящи бели нанизи от светлини в антрето или на верандата ще привлече възможност за вашия дом – и ще ви помогне да разпознаете своето щастие, когато то дойде.

източник:beu.bg / автор: anicabanitza

Може да харесате още

Оставете коментар