Home Забавно С какво не би се примирила никоя булка по света

С какво не би се примирила никоя булка по света

от izumitelno
0 коментар 114 преглеждания

Денят на сватбата е най-очакваният от всяка жена ден. За него жените мечтаят от малки момиченца, дълго планират и копнеят да е най-приказният и перфектен ден в живота. Но стремежа към съвършенство поражда и страхове, които понякога се оправдават. Случват се сватбени инциденти, които правят наистина този ден незабравим, но в нелепа светлина.

Ето какви неща никоя булка не желае на сватбения си ден, защото понякога се случват.

С какво не би се примирила никоя булка по света

Булките мразят гости, които не могат да носят на пиене и създават инциденти, провалящи празненството.

Най-големите страхове на всяка булка е да не се случи нещо с външният  й вид по време на сватбата. Да не се повреди и изцапа роклята, да не се развали прическата или грима. Да не падне или изпадне в комична или опасна ситуация.

С какво не би се примирила никоя булка по света

Булките  не желаят да се случват никакви промени в плана на сватбеният ден. Нито в прогнозата за времето, нито мястото, нито менюто, нито какъвто и да е детайл от подготовката за най-важният ден в живота.

Желателно е да няма други неща отвличащи вниманието от булката и сватбата – мач, концерт или жена по-добре изглеждаща от нея. Не дай си боже да е в бяла рокля, още по-зле в сватбена рокля и направо възмутително това да е свекървата.

С какво не би се примирила никоя булка по света

Ужасно е когато гостите не харесат храната, носят си своя храна или пък си поръчат пица.

Младоженецът да флиртува с друга жена.

С какво не би се примирила никоя булка по света

Сватбените снимки са много важни, те остават за цял живот и е ужасно, ако някой или нещо ги провали.

Освен нагледно илюстративните снимки,  доказателствата за това са й постове в социалните мрежи, на преживели фалове булки:

====

Андреа Б: Един от гостите на сватбата ни беше толкова пиян, че падна по стълбите и си счупи и двата крака, още преди да сме стигнали до ресторанта.

Емили Сиглер: Моят сватбен ден беше просто прекрасен, освен че си разпрах роклята, стъпих върху счупено стъкло и си изместих коляното по време на празненството.

Д-р Аманда Дилън: Предполагам, че трябва да съм радостна, ако най-големият ми проблем по време на сватбата е, че трябва да преместя изцяло мястото на тържеството, но все пак…

Марги Мерш: Роклята ми стоеше в задния двор на сестра ми. Паднах с нея в басейна, а дори още не бях пила. Просто съм си непохватна.

Кели Торнхил: Мъжът ми каза „Да обичаш, почиташ и да загине“, вместо „Да обичаш, почиташ и да се грижиш за нея“ (на английски „To love, honor, and PERISH“ вместо „Тo love, honor, and cherish“), но водещият на церемонията му позволи да опита отново.

Деб Милър: Сватбата ми съвпадна с Националния шампионат по баскетбол. Всички гости бяха дошли и бяха настанени, но церемонията не започна до полувремето, защото всички – младоженецът, кумът, шаферите и пасторът гледаха мача.

Еми Пенза: Свекърва ми дойде в сватбена рокля на моята сватба.

С какво не би се примирила никоя булка по света

Сузан: Свекърва ми донесе чинии с храна на сватбата, за която имаше поръчан кетъринг, за да имало за тяхната страна от семейството нещо за ядене, което харесват.

С какво не би се примирила никоя булка по света

Всъщност това, което може да провали сватбата са големите очаквания. Каквото и да се случи той наистина ще е незабравим и ако нещо се опита да го провали, просто погледнете с чувство за хумор. Защото както се казва, след време ще се смеем на тази история.

Но все пак сватбите предоставят и хубави, незабравими емоции. Като примерно това:

С какво не би се примирила никоя булка по света

Може да харесате още

Оставете коментар