Home Забавно С какво не би се примирила никоя булка по света

С какво не би се примирила никоя булка по света

от izumitelno
0 коментар 39 преглеждания

Денят на сватбата е най-очакваният от всяка жена ден. За него жените мечтаят от малки момиченца, дълго планират и копнеят да е най-приказният и перфектен ден в живота. Но стремежа към съвършенство поражда и страхове, които понякога се оправдават. Случват се сватбени инциденти, които правят наистина този ден незабравим, но в нелепа светлина.

Ето какви неща никоя булка не желае на сватбения си ден, защото понякога се случват.

Булките мразят гости, които не могат да носят на пиене и създават инциденти, провалящи празненството.

Най-големите страхове на всяка булка е да не се случи нещо с външният  й вид по време на сватбата. Да не се повреди и изцапа роклята, да не се развали прическата или грима. Да не падне или изпадне в комична или опасна ситуация.

Булките  не желаят да се случват никакви промени в плана на сватбеният ден. Нито в прогнозата за времето, нито мястото, нито менюто, нито какъвто и да е детайл от подготовката за най-важният ден в живота.

Желателно е да няма други неща отвличащи вниманието от булката и сватбата – мач, концерт или жена по-добре изглеждаща от нея. Не дай си боже да е в бяла рокля, още по-зле в сватбена рокля и направо възмутително това да е свекървата.

Ужасно е когато гостите не харесат храната, носят си своя храна или пък си поръчат пица.

Младоженецът да флиртува с друга жена.

Сватбените снимки са много важни, те остават за цял живот и е ужасно, ако някой или нещо ги провали.

Освен нагледно илюстративните снимки,  доказателствата за това са й постове в социалните мрежи, на преживели фалове булки:

====

Търговски обучения - myjobistosell.com

Бързи и ипотечни кредити - creditpernik.com

Андреа Б: Един от гостите на сватбата ни беше толкова пиян, че падна по стълбите и си счупи и двата крака, още преди да сме стигнали до ресторанта.

Емили Сиглер: Моят сватбен ден беше просто прекрасен, освен че си разпрах роклята, стъпих върху счупено стъкло и си изместих коляното по време на празненството.

Д-р Аманда Дилън: Предполагам, че трябва да съм радостна, ако най-големият ми проблем по време на сватбата е, че трябва да преместя изцяло мястото на тържеството, но все пак…

Марги Мерш: Роклята ми стоеше в задния двор на сестра ми. Паднах с нея в басейна, а дори още не бях пила. Просто съм си непохватна.

Кели Торнхил: Мъжът ми каза „Да обичаш, почиташ и да загине“, вместо „Да обичаш, почиташ и да се грижиш за нея“ (на английски „To love, honor, and PERISH“ вместо „Тo love, honor, and cherish“), но водещият на церемонията му позволи да опита отново.

Деб Милър: Сватбата ми съвпадна с Националния шампионат по баскетбол. Всички гости бяха дошли и бяха настанени, но церемонията не започна до полувремето, защото всички – младоженецът, кумът, шаферите и пасторът гледаха мача.

Еми Пенза: Свекърва ми дойде в сватбена рокля на моята сватба.

Сузан: Свекърва ми донесе чинии с храна на сватбата, за която имаше поръчан кетъринг, за да имало за тяхната страна от семейството нещо за ядене, което харесват.

Всъщност това, което може да провали сватбата са големите очаквания. Каквото и да се случи той наистина ще е незабравим и ако нещо се опита да го провали, просто погледнете с чувство за хумор. Защото както се казва, след време ще се смеем на тази история.

Но все пак сватбите предоставят и хубави, незабравими емоции. Като примерно това:

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар