Home Любопитно Съпрузи от Великобритания два пъти удариха джакпота в една лотария

Съпрузи от Великобритания два пъти удариха джакпота в една лотария

от izumitelno
0 коментар 87 преглеждания

 

65-годишните Гейл и Филип Сай от Ковънтри в Западен Мидландс станаха милионери, като купиха само два лотарийни билета. И двата са с еднакви номера (Гейл избира датите на раждане на членовете на семейството си) и те не само се оказват, че печелят, но и удрят джакпота от 500 хиляди паунда (около 650 хиляди долара) всеки.

 

Съпрузи от Великобритания два пъти удариха джакпота в една лотария

 

Според Гейл тя и съпругът ѝ са играли в британската лотария Thunderball в продължение на около 20 години, но през всичките тези години са спечелили не повече от 15 долара, пише The Sun.

 

Британката заяви, че дълго време не могла да повярва на късмета си. Тя сравнява спечелените числа с числата в билета си и едва след време разбира, че вторият билет е абсолютно същият, което означава, че размерът на наградата от 500 хиляди паунда ще се удвои.

 

Веднага след като двамата стават милионери, Гейл напуска работата си. Тя работела като чистачка 6 дни в седмицата и сега жената е щастлива, че най-накрая може да си почине и да спи до късно сутрин. Със спечелените пари двойката Сай планира да направи ремонт в къщата си и да купи първата си кола.

 

Източник: Виа Понтика

Може да харесате още

Оставете коментар