Home Вдъхновяващо Щастливо детство без компютър и интернет

Щастливо детство без компютър и интернет

от izumitelno
0 коментар 38 преглеждания

Имате ли фотографии от детството, на които сте изцпани, но щастливи, весело играете с приятели, наслаждавайки се на всяка минута на лятото? Изабела Урбаняк улавя такива моменти – прави снимки на синовете си и братовчедите им, докато те играят и се забавляват през летните ваканции на село. Този месец е без компютри, интернет и PlayStation. Децата играят на езерото, тичат наоколо с кучета и си правят номера.

Изабела Урбаняк живее в Полша и има двама сина. Тя създава тази серия от снимки, наречена „Лято“ от 2012 г. Когато Изабела била малка, посещавала баба си на село всяко лято. „Много се радвам, че мога поне за кратко да се върна в детството“, казва фотографката. – Гледам децата, сама участвам в игрите или дори измислям нови за тях. Това ме прави щастлива.“

От 2012 г. полската фотографка Изабела Урбаняк започва да фотографира децата си. Тази черно-бяла поредица се нарича Summertime и представя красиви кадри на идилични летни дни.

Какво може да бъде по-хубаво от скачане в купчина с ароматно сено, гонене на пеперуди или търсене на миди в езерото?

Изабела знае от какво се нуждаят децата й, защото самата тя с гордост и сладка носталгия си спомня детството си, прекарано на село, боса и весела. Затова сега въоръжена с камера наблюдава и запечатва игрите на собствените си деца.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Благодарение на нея те ще имат снимки, които да им напомнят и да ги карат отново да преживяват незабравимото лято.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар