Home Загадки Нинджинът: Гигантски хуманоид от антарктическия континент

Нинджинът: Гигантски хуманоид от антарктическия континент

от izumitelno
0 коментар 11,9K преглеждания

Говори се, че МАСИВНИ, бели създания, които порастват до 30 метра на дължина, населяват студените води до Антарктида. Никой не знае със сигурност какво представляват, но множество плавателни съдове твърдят, че са виждали масивните хуманоидни същества да изплуват от дълбините на океана.

Нинджинът: Гигантски хуманоид от антарктическия континент

През последните две-три десетилетия по света обикалят слухове за съществуването на гигантски хуманоиди – странни форми на живот, които населяват ледените води на Антарктида.

В тази статия ще разгледаме енигмата, която обгражда тези предполагаеми гигантски, бледи хуманоиди.

Според свидетели, има същества, които са наричани Нинджини (人間 – „човек” на японски), които имат човекоподобна форма, често с крака, ръце и дори длани с пет пръста.

Понякога са описвани с плавници, или голяма опашка, като на русалки. Единствените видими лицеви черти са очите и устата на създанието – най-различни описания сякаш варират сред всички, които твърдят, че са „срещали мистериозните същества”.

Нинджинът: Гигантски хуманоид от антарктическия континент

Какво представляват мистериозните създания, наричани Нинджини?

Само че, макар и да има много описания, които се опитват да обрисуват Нинджина възможно най-ясно, повечето свидетели са съгласни за размера на Нинджина.

Според съобщенията, тези супер масивни бели хуманоидни същества порастват до 30 метра.

Е, и – голяма работа… Може би е гигантска риба?

Ами според няколко съобщения – и безброй видео клипове, качени в мрежата – тези мистериозни същества не приличат на нищо, което сме виждали преди.

Съобщенията от една среща обясняват как екипажът на един плавателен съд, плаващ близо до Антарктида, забелязал нещо, което мнозина взели за подводница в далечината. Само че когато наближили неидентифицирания подводен обект, станало ясно по необичайната форма на обекта, че не е подводница, а живо същество. Когато плавателният съд се приближил до създанието, то бързо изчезнало в дълбините до антарктическия континент.

Само че Нинджинът е бил забелязван и в Тихия, и в Атлантическия океан, пораждайки теории, които предполагат, че това са главно нощни създания и оцеляват в студените арктически води. Повечето от предполагаемите срещи са станали нощем, което прави мистериозните същества извънредно трудни за документиране или да бъдат уловени с камера.

И тъй, какво за Бога представляват тези създания?

Като цяло, съществуването на Нинджините се смята за масова съвременна „градска легенда”. Голяма част от информацията за Нинджините може да се проследи до редица публикации в онлайн общността “2channel”, където един човек описва, че е видял гигантско хуманоидно създание, докато е служил на „правителствен китоловен изследователски плавателен съд”, когато едно от предполагаемите същества изплувало на повърхността и се приближило към плавателния съд от дълбините.

Не след дълго популярната тема привлякла вниманието на много читатели извън тези форуми и Нинджините станали популярни сред изследователите на паранормалното.

Има няколко теории, включващи кит албинос, непознат вид гигантски воден не-човешки примат, а може да е и нов вид манта, воден ленивец, а някои дори твърдят, че може да е непознат извънземен вид, и да – демон или чудовище. Вие си изберете.

Източник: Последен век

Може да харесате още

Оставете коментар