Home Любопитно Най-откачените гаджета

Най-откачените гаджета

от elated.firefly
0 коментар 522 преглеждания

Мислите си, че вашата приятелка е луда за връзване? Прочетете тези истории и си помислете пак…

Най-откачените гаджета

  1. Доминик Фишър издялала името си с нож върху приятеля си

Уейн Робинсън се събудил след секс за една нощ и открил върху тялото си издълбано името на Доминик Фишър. След като се срещнали в дискотека, двамата изкарали изпълнени с наркотици и алкохол четири дни. На последната сутрин обаче, Уейн се събудил с надписа „Доминик“ върху дясното си рамо, а върху лявото имал множество порязвания. Върху гърба си открил звезда. Доминик твърдяла, че Уейн се бил съгласил на „татуировките“, но той отрича. Бил толкова пиян обаче, че не усетил нищо. Отишъл в болницата, където му дали обезболяващи, но не можел да си позволи белезите да бъдат заличени с лазер.

Най-откачените гаджета

  1. Татяна Бастос наръгала приятеля си в пениса

Британецът Рикардо Мориас зарязал Татяна Бастос за друга жена. Но Бастос явно не можела да живее без Мориас, затова един ден го издебнала, докато си тръгвал от работа. Тя скочила в колата му и започнала да му налита сексуално. Мориас я отблъснал и я помолил да си тръгне. Тогава, ядосаната Бастос го наръгала в пениса. Освен това заплашила да убие него и себе си. Мориас успял да избяга и трябвало да зашият мъжеството му в болницата. Бастос била арестувана и осъдена на 32 месеца затвор.

Най-откачените гаджета

  1. Кира В. взривила пениса на приятеля си с пиратки

Една рускиня толкова се ядосала, когато разбрала, че гаджето й смятало да я напусне, че завързала няколко пиратки за пениса му и ги запалила. 33-годишният Алик Д. живеел с Кира от две години, но когато тя започнала да говори за брак, мъжът отказал и споделил, че би предпочел да се върнел при първата си жена, от която имал син. Когато Алик започнал да се изнася, Кира предложила да вечерят за последно. След вечерята и стабилно пийване, Алик заспал, а бившата му приятелка завързала няколко пиратки за пениса му. Мъжът трябвало да бъде приет в спешното с опасност за живота.

Най-откачените гаджета

  1. Кристина Понграц пребила 77-годишното си гадже с бастуна му

28-годишната Кристина Понграц излизала със 77-годишен, който имал нужда от бастун, за да ходи. Влюбените птички били в дома на Уилям Херчънрайдър, когато полицията получила сигнал за домашно насилие. Кристина се натряскала до козирката и решила да си изкара пияния гняв върху стареца. Когато полицаите пристигнали, Херчънрайдър лежал на пода на спалнята, покрит с кръв. Пияната Кристина също била окървавена и припаднала до него. По него си личали белези от нападение, докато по нея нямало никакви наранявания. Когато се събудила в болницата, тя си признала, че се била напила и пребила гаджето си. Херчънрайдър все още е болницата с тежки травми, но ще оцелее. Златотърсачката обаче се възстановила достатъчно, за да разбере, че е обвинена в нападение.

Най-откачените гаджета

  1. Лиса Мари Кокър отишла на сватбата на бившето си гадже въоръжена с бръснач и лост

19-годишната Лиса Мари Кокър била арестувана в Тампа, след като провалила сватбения прием на бившия си приятел, след като отишла с бръснач и лост в ръце. Младоженците празнували, когато Кокър почукала на вратата, носейки необичайни подаръци. Гейл Хоузи, майката на младоженеца, отворила вратата. Когато отказала да пусне Кокър вътре, тя я нападнала с метален лост. След като Кокър била обезоръжена, борбата се превърнала в дърпане на коси. Накрая, Кокър сложила край на конфликта, порязвайки майката на младоженеца с бръснач. На мястото пристигнали полицаи, а Гейл била откарана в болница, където й направили 16 шева на ръката.

Най-откачените гаджета

  1. Момичето, изтрило всички Warcraft герои на приятеля си

Малко неща могат да накарат човек да чупи скъпа електроника от чист гняв. Гаджето да ти изтрие всичките герои в World of Warcraft докато отидеш до магазина за цигари, определено е едно от тези неща. „Мисли си, че цяла нощ ще играе, но ще видим.“ – казва момичето в клипа, който е заснело, въвеждайки командата DELETE, с която изтрива героите на приятеля си.

Най-откачените гаджета

  1. Трейси Дейвис отхапала езика на приятеля си

Трейси Дейвис отхапала езика на гаджето си, след като го целунала за рождения му ден.  45-годишният Марк Когил се запознал с Дейвис чрез обява във вестника и гледал с ужас, когато откъснатият му орган паднал от устата й на земята. Медиците не успели да зашият езика обратно, което означава, че г-н Когил ще трябва да живее с 1/3 по-къс език. Двамата ходили до магазина и си купили две шишета водка и храна за вечерта, след което се отправили към кръчмата. По-късно се върнали в дома на Когил, но с напредването на вечерта, Дейвис се разстроила, защото искала бебе, но не била бременна. Когато Когил се опитал да я утеши, тя го помолила за целувка и тогава отхапала езика му.

Може да харесате още

Оставете коментар