Home Вдъхновяващо Спасено лъвче не може да спи без одеяло, дори когато пораства

Спасено лъвче не може да спи без одеяло, дори когато пораства

от izumitelno
0 коментар 17 преглеждания

Когато работниците в Тексаския център за помощ на диви животни за първи път видели лъвчето Ламберт през юни 2014 г.. То приличало повече на кученце, отколкото на лъв.

Незаконно купено от семейство, което не искаше вече да се грижи за него, зверчето отчаяно се нуждаело от помощ. Затова служителите на организацията с радост спасили бебето, като го завели в центъра за диви животни.

Предишните собственици го взели за домашен любимец за малките си деца. Децата искали Симба, след като гледали анимационния филм „Кралят на лъвовете“ и родителите решили, че могат да ги зарадват. Естествено сгрешили и осъзнали това, когато започнали проблемите с дивото животно. Затова се обърнали към природозащитниците.

Зверчето обаче се чувствало зле в клетка и при разговор с предишните собственици и разбрали, че лъвчето спяло на дивана. Затова сложили в единия ъгъл на клетката одеало, животинчето се свило в него и заспало успокоено.

Ламберт станал на 2 години, но продължавал да спи с одеало. „Младият лъв може да се разхожда и бяга на площ от 650 квадратни метра. В зоната има и покрити места, за да лежи на сянка или да се крие от дъжда, както и площадка с басейн, в който обича да играе.

Въпреки, че Ламберт вече не е бебе, той все още спи с любимото си одеало.

Нима не е мила гледка?

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар