Home Любопитно Нетактични въпроси, които дразнят всички жени

Нетактични въпроси, които дразнят всички жени

от izumitelno
0 коментар 2k преглеждания

Жените са чувствителни и уязвими създания,  затова някои лични въпроси може дълбоко да ги засегнат. Човек и без да иска, може да ги накара да страдат, затова е по-добре да се знае кои теми не трябва да се повдигат в разговор с дама.

Колко тежиш?

Изобщо  не е необходимо да обясняваме защо момичетата не харесват този въпрос… Особено момичета с наднормено тегло. За почти всички момчета твърде големият интерес към килограмите им може да изглежда нетактичен. И ако все пак ви бъде зададен такъв въпрос, по-добре да се преструвате, че тази тема всъщност не ви засяга толкова много.

Изкуствени или естествени са твоите: Коси, гърди, мигли

Всяка жена иска да изглежда привлекателна. И няма нищо лошо в това, че се обръща към услугите на козметолози или пластични хирурзи. Смешно е, че този въпрос най-често се задава не от мъже, а от други жени, които понякога просто завиждат на красотата и младостта на „съперницата“. Дами, спрете да се притеснявате от тези въпроси, и се грижете за себе си!

Кога е се омъжиш?

Това е болезнена тема за много не омъжени жени. Особено, ако много копнеят за това, но поради обстоятелства не се случва. От друга страна за някои жени това не е приоритет.

Кога ще имате деца?

Още по-болезнена тема за бездетните жени. Ако по някаква причина не могат да имат деца, това е не просто нетактичен въпрос, а направо жесток.

Разбира се има семейства, които не бързат да имат деца. В края на краищата околните не трябва да се бъркат в това, колкото и да им е любопитно.

Колко печелиш?

Търговски обучения - myjobistosell.com

Бързи и ипотечни кредити - creditpernik.com

Това е по принцип нетактичен въпрос към когото и да е. Да на всички ни е любопитно колко печелят другите. Понякога хората се притесняват да споделят, че печелят твърде малко, друг път не искат да разкриват големите си доходи.

Колко мъже си имала до сега?

Мъже, наистина ли е толкова важно да знаете колко момчета е имало едно момиче, преди да се срещне с вас? Помислете отново защо имате нужда от това. Дори ако отговорът ви удовлетворява, съществува риск  любимата да се притесни от въпроса, да се наруши доверието между вас и връзката да приключи.

Защо си толкова слаба/пълна?

Ако момичето е твърде слабо, тогава всички се стремят да я хранят, без дори да се замислят: може би й е удобно с такава фигура? Същото важи и за пълничките момичета. По някаква причина всички около тях смятат, че трябва да ги подложат на диета (а някои дори дават съвети за отслабване). Не правете това, ако лично не ви помолят!

За какво ти е висше образование?

В днешния свят присъствието на висшето образование вече не е толкова важно, затова много хора са искрено изненадани, когато техните приятели или познати отиват да учат. Но е време да разберем, че това е техният избор, всеки има свои цели и желания и никой не трябва да обяснява и оправдава защо трябва да направи нещо. Също толкова нетактично е да се пита защо не следваш висше.

Бременна ли си?

Дори ако една жена е  наистина е бременна, не е необходимо да я питате за това: ако иска – ще каже, но не и ако не иска – това означава, че има причини за това.

Влезе ли вече в критическата?

Супер неудобен въпрос. Остаряването е мъчителен процес за всяка жена. Ако предстои, този въпрос ще и напомни за страховете й, ако вече е в него, може да се натъжи и отчае.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар