Home Вдъхновяващо Вълните на Шуман или как се материализират нашите желания

Вълните на Шуман или как се материализират нашите желания

от izumitelno
0 коментар 21,3K преглеждания

В средата на миналия век група от учени от Мюнхенския университет установиха, че йоносферата на Земята образува пространство от вълни с ниска честота, които бяха наречени Вълните на Шуман.

Науката отдавна се опитва да обясни благодарение на каква енергия екстрасенсите чрез силата на мисълта движат предмети и лекуват.

Според атомния физик Роберт Бек, когато вълните от двете полукълба на главния ни мозък работят в една честота, те могат да се взаимодействат с вълните на Шуман и по този начин нашите мисли могат да се реализират.

Вълните на Шуман или как се материализират нашите желания
pixabay.com

 При експериментите си Бек е измервал вълните на главния мозък на екстрасенси по време на сеанси и е установил, че те съвпадат с вълните на Шуман.

По този начин се намира частично обяснение на феномените, при които екстрасенсите движат предмети и лекуват.

Когато вълните в лявото и дясното полукълбо на мозъка работят в синхрон, те образуват стоящи вълни, в които един вид енергия се преобразува в друг.

Всеки човек може да получи достъп до нея – стига двете му мозъчни полукълба да работят синхронно.

Благодарение на това преобразуване се получава резонанс, чрез който екстрасенсите имат достъп до енергията ви и чрез който могат да ви оказват някакво въздействие.

Думите и мислите могат да се материализират при резонанса между стоящите вълни на главния мозък и тези на обкръжаващото ни пространство. Заради това енергията, която влагаме в мислите и изразите си, може да се превръща в конкретни събития.

 

Теорията, че мисълта и думите са материални, неведнъж е потвърждавано експериментално. Опитите на японския учен Масару Емото, например, доказаха, че под действието на нашите мисли водата изменя структурата си и има „памет”.

В основата на този феномен лежи единна вибрационна честота, която пренася нашите емоции върху предметите, които са около нас.

Тези експерименти доказаха, че думата не е само звуков облик на определен предмет, но и количество енергия, чието въздействие можем да наблюдаваме в реалността.

През 2000 година с една поръчка за създаване на аудио-файлове, спомагащи за отварянето на чакрите беше установено, че главният мозък на всеки човек е способен да произвежда няколко вида активност, съответстващи на биологическото и психологическо състояние на организма.

Делта ритъм – при дълбок сън;

Тета ритъм – при лек сън;

Алфа ритъм – при бодро настроение;

Бета ритъм – при активност;

Гама ритъм – при тревога и гняв

Може да харесате още

Оставете коментар