Home Вдъхновяващо Боже, помогни ми да бъда този човек, за който ме мисли моето куче

Боже, помогни ми да бъда този човек, за който ме мисли моето куче

от izumitelno
0 коментар 46 преглеждания

Кучето е единственото същество на земята, което те обича повече от себе си. Никое създание не е по-вярно и предано. Кой друг ще се втурне устремено към вас, сияещ от щастие, размахвайки опашката си, безкористно да ви обича точно такъв, какъвто сте!

Събрахме снимки, които след като разгледате, със сигурност ще поискате да си вземете куче.

 

Това куче, по прякор Кели, има официален лиценз да управлява самолет, в качеството си на втори пилот. Собственикът Кели Греъм Маунфорд я взел на първия си полет, когато тя била само тримесечно кученце. Оттогава двамата летят винаги заедно.

 

Този мъж бил изоставен от жена си. Останали му само кучето и голите стени. Четирикракият приятел с веселия си характер вдъхновил мъжа да създаде серия от прекрасни снимки.

 

Собственикът на тази немска овчарка починал през 2006 г. Веднага след смъртта му кучето избягало на гробището и дълги години отказвало да напусне гроба на собственика си.

 

Това бездомно куче защитило Джорджия Брадли от нападение. И точно седем дни след като момичето я завело у дома, кучето родило шест красиви кученца.

 

Преди две години фотографът Джон Сторц взел снежнобяло куче от приют. Оттогава те са неразделни и кучето на име Вълк е главният герой на повечето фотографии на Джон.

 

Бебето Дилън и кученцето Фарли са родени в един и същи ден и сега мислят, че са братя. Ако бебето плаче, кученцето облизва врата му, така че бебето започва да се смее с глас.

 

Голдън ретривър, на име Брук, помага на децата да се справят със страха при посещението при зъболекар.

 

Когато фотографът Терон Хъмфри видял това куче в приюта, той си помислил: „Боже мой, не мога да я оставя в тази клетка.“ Оттогава те са неразделни и вече пътуват заедно във всички щати на Америка.

 

Това куче облекчава стреса по време на съдебните заседания. Той помага на децата да намерят смелостта да говорят истината и да не прикриват своите преживявания.

 

Ето как са устроени кучетата: те ни обичат, защитават и пазят, не изискват нищо в замяна. Приятелството с тях е по-скъпо от златото.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Бързи и ипотечни кредити - creditpernik.com

 

Д-р Майк, заедно с кучето си Рокси, превзел интернет главоломно и бил признат за най-привлекателния лекар с очарователно куче.

 

Все пак е добре, когато има някой, който да ви помогне със задачите по време на работа.

 

Кели Ланд, тръгвайки на пътешествие, винаги взема със себе си своя вълк (смес от хъски, вълк и маламут) с прякор Локи.

 

Това куче, по прякор По, било диагностицирано с  неизлечима болест. Собственикът Нийл Родригес решил да й подари съвместно пътуване, така че последните емоции на По били радостни.

 

Малъри Пейдж обикаля Аляска на мотоциклет с най-добрия си приятел, куче на име Бейлър.

 

Старото куче Честър е взето от приюта, въпреки че му оставаха само няколко дни живот. Новите му собственици искали той да разбере преди смъртта какво е щастие, радост и любов.

 

Кучето не изоставило в трудни времена своя господар, който се оказал на улицата.

 

Дейв Минерт спасил кученцето от небрежни развъдчици, но не знае колко дълго ще живее, затова го снима всеки ден. Мъжът е просто щастлив, че сега са заедно.

 

Това куче се страхува от звука на пожарната сирена.

 

Основното нещо за него сега е да не срещне котка.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар