Home Любопитно Четирите най-големи прелъстителки в историята

Четирите най-големи прелъстителки в историята

от izumitelno
0 коментар 32,6K преглеждания

Силата на сексапила и еротичното излъчване са били добре познати и на жените в миналото. В историята завинаги ще останат 4 жени, чиито умения за съблазняване са ги превърнали в икони.

Клеопатра

клеопатра

Първата позната кралица на съблазняването е била египетската владетелка Клеопатра. За нейните ритуали за красота и до ден днешен се носят десетки легенди.

Клеопатра е била любовница на най-влиятелните мъже в Древен Рим – Юлий Цезар и Марк Антоний. Необикновената ѝ история и умения за съблазняване са вдъхновили автори като Шекспир и Плутарх.

Според историка Плутарх красотата на Клеопатра нямала равна. Освен обаче със смайваща външност и чар царицата е правила силно впечатление и с остроумието си.

За да влезе в политически съюз с римляните, Клеопатра е използвала уменията си за прелъстяване. Тя се появила в палатите на Юлий Цезар, скрита в чувал с брашно. До смъртта му е негова любовница и дори му ражда син.

След убийството на Цезар желанието на Клеопатра да си намери нов римски покровител я отвежда при Марк Антоний.

Мата Хари

мата хари

Една от най-великите шпионки за всички времена Мата Хари също е използвала сексапила си, за да се свързва с влиятелни мъже. Шпионката от Първата световна война е имала връзки с редица силни мъже в политиката.

Мата Хари обичала танците и често танцувала по частни партита, а по-късно и в големи театри. В замяна на нейната компания висши военни лидери ѝ осигурявали финансова стабилност.

Шпионката е танцувала, обсипана с накити, носейки малко дрехи. Освен със силното си еротично излъчване, тя правила впечатление на мъжете и с веселия си нрав.

Екатерина Велика

екатерина велика

Известната руска императрица Екатерина Велика също е една от най-големите съблазнителки в историята. Тя е имала безброй любовници, като сексуалният ѝ апетит се проявява още от дете.

Екатерина Велика се славела с факта, че имала много любовници, защото мъжете бързо ѝ омръзвали и ги сменяла.

Мерилин Монро

монро

Мерилин Монро е успявала да съблазни всеки мъж, когото погледне. Нейната външност, маниери и дори гласът ѝ излъчвали еротичност и секс.

Мерилин успява да прелъсти американския президент Джон Кенеди, само като му изпяла песен за рождения му ден през 1962 година. Двамата са имали кратка, но за сметка на това много интензивна връзка, с която успяват да разбунят духовете на елита в САЩ.

инфо: ezine.bg

Може да харесате още

Оставете коментар