Home Забавно Енергийната съвместимост на датата на раждане и името е от изключителна важност

Енергийната съвместимост на датата на раждане и името е от изключителна важност

от izumitelno
0 коментар 427 преглеждания

Нумерологията отговаря на много въпроси, включително на въпроса доколко името се съчетава с датата на раждане. Понякога се случва името и рожденият ден енергийно да не съвпадат. За да се потвърди това, са необходими прости изчисления.

Енергийната съвместимост на датата на раждане и името е от изключителна важност

Дори ако съвместимостта на името и датата на раждане не е най-добрата, това не означава, че успехът не може да бъде постигнат. Да се ​​стигне до щастие ще помогне самочувствието, както и наличието на правилно поставени цели. Препоръчваме ви да се запознаете с три ефективни практики, които ще предложат най-краткия път към благополучието.

Нумерологично изчисление
Например вземете датата на раждане 30.06.1992 г. и името Владимир . На първия етап на изчисленията е необходимо буквите да се превърнат в цифри. Това може да стане чрез специална таблица, в която всяка буква отговаря на определено число от 1 до 9. Ето тази таблица:

Буквата „B“ съответства на числото 3. „L“ – 4, „A“ – 1, „D“ – 5, „I“ – 1, „M“ – 5, „I“ – 1, „P“ – 9. За да разберете кое число съответства на името, трябва да добавите всички получени числа: 3 + 4 + 1 + 5 + 1 + 5 + 1 + 9 = 29. Трябва да получите число от сегмент от 1 до 9, така че го добавете отново: 2 + 9 = 11. И отново: 1 + 1 = 2. Това е крайният резултат.

Енергийната съвместимост на датата на раждане и името е от изключителна важност

Сега трябва да разберете енергийния номер на датата на раждане. Просто трябва да добавите всички цифри на датата на раждане. 3 + 0 + 0 + 6 + 1 + 9 + 9 + 2 = 30. Добавете числата отново: 3 + 0 = 3.

Дешифриране на резултатите
За да разберете как се комбинират името и датата на раждане, е необходимо да се извади по-малкото от по-голямото число. Съвместимостта се получава от двете числа.

Ако разликата е 7 или 8 . Съвместимостта с име и дата е много лоша. Не приемайте това от негативна гледна точка. Това означава само, че в някои области на живота ще трябва да положите повече усилия за успех от други. Полярността на името и датата на раждане може да ви бъде от полза, защото можете да изберете два житейски пътя наведнъж и да комбинирате несъвместимото.

Ако разликата е 5 или 6. Дисхармонията на името и датата на раждане е очевидна, това обаче не означава, че не можете да постигнете успех. Експертите на уебсайта Dailyhoro.ru съветват винаги да сте в добра форма и никога да не се отказвате. Имате всички шансове да станете по-добри в нещо, просто за това трябва да се състезавате за място под слънцето.

Ако разликата е 3 или 4. Имате добра съвместимост с името и датата на раждане, което се отразява добре на интуицията, както и на интелигентността и способността да запомните големи количества информация. Експертите в областта на нумерологията съветват да се съсредоточите върху саморазвитието и никога да не спирате на този път.

Ако разликата е 2 или 1. Името и датата на раждане са в перфектна хармония. Хората с такава разлика в енергийните числа често имат късмет. Експертите отбелязват, че такива хора ги очаква особен успех в любовната сфера. Приятните личности самите са привлечени към тях. Освен това такива хора имат голям лидерски потенциал.

Ако и двете числа са еднакви, тоест разликата е нула, тогава вашата енергия е много силна. Такива хора имат невероятна харизма, мощна интуиция и късмет. Понякога в живота им се случва нещо приятно само по себе си.

Източник: Виа Понтика

Може да харесате още

Оставете коментар