Home Вдъхновяващо Холандия – страната на лалетата

Холандия – страната на лалетата

от Вивиан
0 коментар 58 преглеждания

Като пътуващ фотограф, „Albert” прекарва доста време на пътя, но споделя, че винаги се опитва да е у дома по време на сезона на лалетата. „Това не е особено лесно, тъй като точното време на лалетата е доста случайно. Понякога могат да се появят през април, а друг път трябва да чакаме до май. Ако искате да ги видите, най-сигурно е да дойдете в Холандия в края на април“ – разказва той.

„Повечето туристи посещават известните градини с лалета, наречени “Keukenhof”. Те са прекрасни за посещения, но са винаги претъпкани с хора. Да разгледаш лалетата извън специалните градини е нещо съвсем различно. Ще видите безкрайни поля с лалета, които достигат до хоризонта. Като холандски фотограф съм направил множество снимки през годините. Но винаги продължавам да го правя. Всяка година обиквам сезона на лалетата отново и отново. Винаги имам нови идеи за това как да направя следващите си снимки.

Това са серии от фотографии, които съм заснел през годините. Обичам да се приближавам до лалетата, за да получа тази красива перспектива. Тази година реших да допълня серията като включа към нея не само снимки с дрон, но и такива, направени през отворен прозорец на малък самолет.“

Търговски обучения - myjobistosell.com

Източник: boredpanda.com

Автор: Albert

 

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар