Home Любопитно Тайното оръжие на ЦРУ – методът дистанционно наблюдение (RV)

Тайното оръжие на ЦРУ – методът дистанционно наблюдение (RV)

от izumitelno
0 коментар 158 преглеждания

Терминът Remote viewing – RV се появява през 1971 година и е метод, разработен от Въоръжените сили на САЩ за дистанционно наблюдение на цели в миналото или бъдещето, навсякъде по света и на теория във Вселената.

Времето и пространството са без значение. Техниката позволява на подсъзнанието на човека да стигне до недостъпни цели. Това се отнася както за хората, така и за географските обекти, както и събития от миналото, настоящето или бъдещето.

Тайното оръжие на ЦРУ - методът дистанционно наблюдение (RV)
pixabay

Съществува специално разработен протокол след дългогодишните изследвания, който позволява подсъзнанието ефективно да използва възможностите на подсъзнанието да събира информация.

Remote viewing – RV не може да се нарече пси – умение, защото не изисква никакви екстрасензорни възможности. То е научен метод, който може да бъде усвоен от всеки индивид.

Методът на Remote viewing – RV работи съгласно знанията, получени от редица физични явления. Смята се, че всичко във Вселената съществува като едно информационно поле в колективното човешко подсъзнание, терминът за което е Матрица или енергийно-информационно поле.

Наричат го също Акашови записи и др. Дистанционното наблюдение позволява човек да се включи в тази информационна банка и да черпи необходимата му информация на напълно съзнателно ниво.

Според създадения протокол Remote viewing следва определени стъпки, които насочват подсъзнанието как да стигне до базата данни.

Не са необходими екстрасензорни способности или опитност в медитацията, за да се усвои тази техника. Необходимо е само стриктно спазване на всички стъпки и указания на протокола.

Техниката Remote viewing първоначално е създадена като система за шпионаж, но вече е навлязла в много сфери от ежедневния живот.

С нея се локализират и откриват изгубени вещи или хора.

Може да бъде установено дали един човек е жив, или не.

В археологията се използва за извличане на информация за заровени предмети или открити обекти, за които не е ясно за какво са използвани.

Астрономията също може да се ползва от тази възможност, за да извлича информация за небесни тела.

В медицината Remote viewing също може да се намери място на приложение, най-вече за взимане на решение как да се лекува определен човек по най-подходящ за него начин.

Remote viewing може да послужи като метод за предвиждане на катастрофални събития и решаване на трудни случаи.

Като цяло такова придобито умение е за цял живот и позволява да се развива интуицията, да се разшири нивото на личното или колективното познание.

източник: sanovnik.bg

Може да харесате още

Оставете коментар