Home Любопитно Какъв тип жена сте според Кама Сутра?

Какъв тип жена сте според Кама Сутра?

от izumitelno
0 коментар 2,8K преглеждания

Всяка жена е уникална и различна. Има своите неповторими черти, с които се откроява от другите и привлича вниманието към себе си. Някои са самоуверени, артистични, приказливи. Други са спокойни, мистериозни и уравновесени.

Трети са срамежливи, плахи, затворени. Трудно общуват с непознати и никога не се разкриват докрай. Четвърти стоят пред огледалото по цял ден и не се грижат основно за външния си вид. Пети пък пренебрегват себе си, за да се грижат за другите.

Какъв тип жена сте според Кама Сутра?
pixabay.com

Съществуват най-различни типове жени, но според философията Кама Сутра дамите се разделят основно на няколко типа.

Узнайте към кой от тях се доближавате най-много. Разгадайте дали сте създадена от боговетеили сте родена, за да бъдете царица.

Раковина

Тя е родена, за да бъде боготворена и глезена. Отличава се със светла кожа и фина талия. Като истинска кралица обича красивите предмети и лукса. Има променливо настроение и понякога е много критична. Изкусна любовница е и може да съблазни всеки.

Лотос

За нея казват, че е творение на боговете. Притежава светла кожа и меки черти. Косата ѝ златиста, руса или кестенява. Погледът – проницателен. Движи се грациозно като газела и се облича изключително женствено. Сладкодумна е всички се радват да са нейни събеседници.

Артистична

Артистичната жена притежава впечатлява с остроумие, неподражаемо чувство за хумор и по-пищни извивки. Кожата ѝ е по-тъмна. Ухае съблазнително и умее да привлича мъжкото внимание с всеки жест. В спалнята се движи умело и знае как да задоволи всеки каприз на партньора си.

 

Слон

Тя се движи бавно и внимателно. Изключително интелигентна и премерена в изказванията си. Отзивчива и добронамерена, тя е готова да помогне на всеки. Отличава се още със светла и нежна кожа. В секса страстна, но рядко намира партньор, който да успее да задоволи всички нейния нужди.

инфо: sanovnik.bg

Може да харесате още

Оставете коментар